Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan rendeltél keresztelőre...

Honnan rendeltél keresztelőre ruhát?

Figyelt kérdés
1éves fiamnak most lesz a keresztelője és nem találok sehol...
2010. ápr. 12. 21:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tesz veszen vettem.1000 Ft volt.
2010. ápr. 12. 21:24
 2/15 anonim válasza:

[link]

Igaz nem rendeltem, hanem személyesen mentünk el mert nem lakunk messze, de nagyon tudom ajánlani. Igényes, jó minőségű ruhák. Remélem tudtam segíteni.

2010. ápr. 12. 21:57
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én utálom a kimondott keresztelőrugikat, főleg fiúknak. (plüssrugin szaténmellény és csokornyakkendő)

Ha fiam lenne én ilyesmit vennék. Amúgy én teszveszen vettem a lányomnak.

[link]

2010. ápr. 12. 22:11
 4/15 anonim ***** válasza:

[link]

vagy ilyet

2010. ápr. 12. 22:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha most lenne a kisfiam keresztelője én egy fehér h.ujjú bodyt adnék rá.Erre egy vajszínű kis mellényt+vajszínű vászon gatyót.Nem vagyok híve a nyakkendős,öltönyös dolognak.Bár a mellény helyett lehet,hogy pulcsi kéne,időtöl függ..meg attól,hogy a templomban milyen hideg van.Te milyenre gondoltál?Hányas ruhát hord a kisfiad?
2010. ápr. 12. 23:35
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Én kb. ilyenekre gondoltam!!

2010. ápr. 12. 23:49
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is most hétvégén lesz keresztelő. Kis öltönyt kapott:-) Hasonló az apukájáéhoz. Húsvétkor ráadtam olyan volt mind a 007-es ügynök;-)
2010. ápr. 13. 07:59
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Az én fiamnak (9hónapos)is most lesz a keresztelője vasárnap. Kis nadrág és egy kis laza fehér ing lesz rajta. Na meg a pap kérésére a kegytárgy boltban vettem fehér kis inget, amit szimbólokusan ráterít. Biztos nem csinálnék bohócot a fiamból, hogy nyakkendőt, meg öltönyt húzzak rá.
2010. ápr. 13. 09:30
 9/15 anonim ***** válasza:
68%
Hát igen, az öltönyt csak a bohócok, meg a mátrix emberei hordják:-) Ezért olyan szép ez az oldal, a sok kedves válaszolótól:-)))
2010. ápr. 13. 09:58
 10/15 A kérdező kommentje:
80-as ruhát hord a fiam...igazából elképzelésem se nagyon van...tetszenek nekem a kisinges+nyakkendős variációk,de az egyszerűbb megoldástól sem zárkóznék el:)!és itt veszprémben nem tudom hol vehetnék...
2010. ápr. 13. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!