Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár rokon folyamatosan ülteti...

Pár rokon folyamatosan ülteti a babámat aki még nem tud stabilan ülni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Anyós leginkább. Akit szeretek ès jóba vagyunk,ezèrt többször rászóltam már ès a Párom is.

Az a baj h a rokonságba van egy kislány aki 4hèttel idősebb mint a fiam. Ö már elvileg 5hónaposan egyedül felült..

A fiam lassan 8…ès nem ül stabilan, nem is ültetem.

De anyóstól többször láttam már h ülteti... Mikor szólunk neki,hogy nemtud mèg ülni, akkor ezt mondja: dehogynem tud ülni,már fèl èves.

Kitámassza párnával, ès ülteti maga mellett. De látom h a fiam meg dölöngèl, ès a lábára támaszkodik..

Ö most a kúszást-mászást gyakorolja,nem is szereti h egyhelybe van...

Ès ez olyan zavaró hogy ki van jelentve,akkor KELL már ülnie tudnia,mert a szomszèd Bözsi unokája ennyi idősen már tudott..

2016. jún. 15. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

Semmit sem magyarázkodnék, én vagyok az anyja. Közölném, hogy MI máshogy csináljuk. Pont.

Nálunk van egy rokon, ő mindig azon pörgött, hogy majd altatja helyettem, állandóan el akarta venni tőlem a gyereket. Volt egy nyűgösebb nap, amikor tudtam, hogy nem maradna el máshol, de ő akkor is pörgött, már nyúlt a gyerekért, akkor csak annyit kellett mondanom egy bizonyos hangszínen, hogy nem. Azonnal hátralépett. Nem kell ezeket túlmagyarázni.

2016. jún. 16. 09:45
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Nos, ne haragudj, de a TE gyereked! Nyisd ki a szádat! Ne itt panaszkodj az anyósra, hanem neki mondd, hogy ne csinálja ezt a gyerekkel mert nem szabad ültetni, amíg nem tud magától ülni. Felnőtt ember vagy.
2016. jún. 16. 10:20
 13/16 Vilcsianyuja ***** válasza:
62%
Ha anyós jön a szokásos dumával, hogy ők is ültették a gyerekeiket és semmi bajuk nem lett, akkor mondd el neki szépen, hogy a középkorban meg azt hitték, hogy a Nap forog a Föld körül, ma meg már tudjuk, hogy nem így van. Attól, hogy akkor úgy volt, ma meg mást javasolnak, és ne ő határozza meg, hogy mi hogyan van. Ők már a 3 hónapos gyerekeket hozzátáplálták, de úgy, hogy gyakorlatilag mindent kaptak, amit egy felnőtt, csak pépesítve. Ma meg már ez nem elfogadott. Meg kell értetni vele, hogy ez nem a te rigolyád, és a mai gyerekek is megtanulnak ülni, erőszakos ránevelés nélkül is.
2016. jún. 16. 10:42
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

Vilcsianyuja, láttam már pár hozzászólásodat, nangyon gázak.

Modern trendek???

Ez nem a 2016-os év legújabb divatja, hanem kutatások eredménye, fejlődött az orvostudomány és mára bebizonyosodott, h ültetni a babát káros.

2016. jún. 16. 12:00
 15/16 Vilcsianyuja ***** válasza:
69%
Bocs, nem tudtam máshogy megfogalmazni, feleslegesnek tartottam körülírni hosszasan, hogy a tudomány "jelen állása szerint". Mellesleg a trend nem csak divatot jelent, ezért meg én hülyézhetnélek le. Ha még most se érted, javaslom az idegen szavak és kifejezések szótárát.
2016. jún. 16. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:

A trend tenyleg nem csak a divatra vonatkozik xD. Pl. a munkahelyemen mindig megnéztük a megbeszélésen a trendeket, amik a gyártási grafikonokat jelentették...bocs az offért, nem bírtam ki. Vicces volt ez a kioktató stílus...ezért is írtam egy szemléltető példát.

Az en anyósom is mindig kötekedik, pl. a tejjel van elfoglalva, hogy anno ő feles tejet adott es semmi baja a gyerekeknek. Szolj ra bátran! Ne hagyd magad! En is mindig raszolok. Nálunk ez a trend ;)

2016. jún. 16. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!