Melyik cumit ajánljátok, ami nem esik ki a baba szájából folyamatosan?
Ha nem szopja, elengedi, mind kiesik.
Nálunk egyébként a Tommee Tippee lett a kedvenc.
Nálunk meg pont a MAM jött be.
Szerintem is mind kiesik, ha nem szopja. Enyémet nem zavarta, ha kiesett, mert addigra elaludt. Most meg már vissza tudja rakni a szájába, max akkor van gond, ha kiesik a kiságyból.
A kiságyon kívül meg nem is használjuk, max babakocsiban, de ott sem gyakran.
nyugi jobb a cumit ilyen korban odaadni, mint később éjjel tízszer kelni hozzá hogy cicin altasd ha másként nem hajlandó (mint én, már ameddig bírtam és rá nem szoktattam a cumira)..ha neked így tud elaludni, akkor így tud, még nem láttam húsz évest cumizni szóval ne aggódj ezen :)
egyrészt mi vettük rá a kis csíptetőt, amivel a hálózsákjára tudom csíptetni, de mondjuk ő már idősebb volt akkor, megtudta fogni, ráadásul világítóst vettünk neki így meg is találja..ezzel a kombinációval kitűnően alszik jó ideje...a MAM-osak inkább kiesnek a szájból, valahogy olyan kerekítettek, tommy tippees talán jobb lehet, az kevésbé esik ki neki.
de inkább itt a technika lehet más, ha sokat kiesik neki, mert azért olyan nagy eltérés nincs ezek közt a cumik között szerintem...1-2 hónapon belül megtanul fogni, szájába tenni dolgokat és akkor megoldódik ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!