Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek egy 1,5-2 éves...

Szerintetek egy 1,5-2 éves gyereknek mi a jobb, ha az anyukájával van 3 éves koráig vagy ha megy bölcsődébe?

Figyelt kérdés
Ugye ahhoz még kicsi, hogy kellene neki minden nap a nagy gyerektársaság. Mi a tapasztalatotok?
2016. jún. 15. 10:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
van egy 2,5 évesem és egy 1 évesem is. Az 1 évest nem tudom elképzelni bölcsiben jó ideig, mert annyira babás még, a testvérének viszont már 2 éves kora óta állandóan a gyerekek között kellene lennie, annyira igényli. A kicsi miatt még itthon van és nagyon sajnálom, imádta a bölcsis nyílt napokat is most, de egy éve kb. hordom gyerekek közé, amikor energiám van rá. Pár fix kisbarátot sikerült neki találnom, velük 3-4 órát is eljátszik, egyértelműen bölcsiben lenne neki jobb és régóta. Szeptemberben kezdenek mind a ketten. Gyerekfüggő.
2016. jún. 15. 16:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez tényleg teljesen gyerekfüggő.

Az én kicsikém 19 hónapos volt, amikor részmunkaidőben visszamentem dolgozni és megpóbáltuk a bölcsit. 3 hét kínlódás után már a gondozó is mondta (aki előtte azt mondta, hogy természetes, hogy sír, meg kell szokja, nem szabad feladni, stb, stb) hogy ő nem érett erre, ha meg tudjuk oldani, vegyük ki.

Akkor nyilván hagyni akartam a munkát, első a gyerek, de aztán meg tudtuk oldani úgy, hogy egyik délelőtt az apukájával van itthon, másik délelőtt mamával én meg délre itthon vagyok.

Ő biztosan nem lesz bölcsis, de pl vele egyszerre kezdett egy kislány, pár hónappal volt idősebb, ő egyik nap nagyon sírt, aztán már "csak" a nap felét, és 3. nap nem hiszem, ha nem én látom, de nevetve szaladt be a csoportszobába.

Szóval ez tényleg nem olyan kérdés, amire azt lehet mondani, hogy "a" vagy "b", teljesen gyerekfüggő.

2016. jún. 15. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!