Szerintetek egy 1,5-2 éves gyereknek mi a jobb, ha az anyukájával van 3 éves koráig vagy ha megy bölcsődébe?
Ez tényleg teljesen gyerekfüggő.
Az én kicsikém 19 hónapos volt, amikor részmunkaidőben visszamentem dolgozni és megpóbáltuk a bölcsit. 3 hét kínlódás után már a gondozó is mondta (aki előtte azt mondta, hogy természetes, hogy sír, meg kell szokja, nem szabad feladni, stb, stb) hogy ő nem érett erre, ha meg tudjuk oldani, vegyük ki.
Akkor nyilván hagyni akartam a munkát, első a gyerek, de aztán meg tudtuk oldani úgy, hogy egyik délelőtt az apukájával van itthon, másik délelőtt mamával én meg délre itthon vagyok.
Ő biztosan nem lesz bölcsis, de pl vele egyszerre kezdett egy kislány, pár hónappal volt idősebb, ő egyik nap nagyon sírt, aztán már "csak" a nap felét, és 3. nap nem hiszem, ha nem én látom, de nevetve szaladt be a csoportszobába.
Szóval ez tényleg nem olyan kérdés, amire azt lehet mondani, hogy "a" vagy "b", teljesen gyerekfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!