Szerintetek egy 1,5-2 éves gyereknek mi a jobb, ha az anyukájával van 3 éves koráig vagy ha megy bölcsődébe?
Szerintem is az a legjobb, ha 3 évig otthon van , addig pedig sokat megy gyerektársaságba, hogy szocializálódjon.
De ha meg nem megoldható (anyagi, egyéb okok), akkor menjen csak bölcsibe, semmi baja nem lesz.
Én 2 évesen bölcsibe adtam a fiam, előtte már fél éve dolgoztam a férjem szabadnapjain.
Én nem az a típus vagyok, aki 3 évig boldogan otthon van. Már 1,5 év után majdnem becsavarodtam otthon, és hiányzott az "élet". Imádom a fiam, a férjem is jó apa, segít, de nem tudtam volna 3 évig "otthon ülni".
Szóval a fiam bölcsis lett, én munkába álltam. Sokkal kiegyensúlyozottabb lett az életünk, fiamnak is nagyon jót tett a közösség, sokat fejlődött pl beszédben, kommunikációban.
Úgyhogy erre nincs szabály, nálunk senkinek nem lett volna jó, ha 3 évig otthon vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!