Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek is eszetekbe szokott...

Nektek is eszetekbe szokott jutni, hogy bár aludna már a babám?

Figyelt kérdés
Nekem minden nap, és ilyenkor kicsit rossz anyának érzem magam. De néha nincs türelmem már hozzá, és alig várom, hogy aludjon el, hogy pisilni mehessek, reggelizzek, pihenjek vagy főzzek.
2016. jún. 14. 16:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
szerintem akinek nincs sok segítsége, vagy egyáltalán nincs úgy várja a délutáni szundit (vagy ha egy nyügős napon az sincs az esti elalvást) úgy várjam mint a messiást :D nincs ezzel baj,mindenkinek kell néha,hogy egyedül nyugton tudjon enni vagy pisilni
2016. jún. 14. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Amig folyton az jart a fejemben h mikor alszik mar el,addig o is allandoan nyuglodott es nehezen lehetett elaltatni. Atallitottam az agyam,most arra koncentralok h minel tobb olyat jatszon/jatszak vele ami aktiv mozgas. Egyszercsak azt veszem eszre h dorzsoli a szemet es elibdul a kisagy fele. Beteszem es 2 perc mulva alszik:)
2016. jún. 14. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:
68%
Nem, én szeretek vele lenni
2016. jún. 14. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
91%

Nem kell ahhoz aludnia, hogy ezeket megcsináljam. Hogy mire van időm, inkább attól függ, hogy mennyire van nyűgös napja. De azért azt hozzáteszem, hogy pisilni menni még akkor is kell, ha nyűgös. Nem vagyok híve a direkt sírni hagyásnak, de azért ha pisilnem kell, azt akkor is elvégzem, ha ez alatt sír, mert nem szeretném összepisilni magam, főleg, hogy a szülés óta nem is tudom olyan sokáig tartogatni. Amúgy a főzést, mosogatást, hasonló házimunkákat el tudom végezni akkor is, ha nyűgös (neki is jön a foga), mert ha letéve sír, akkor csak beteszem a mei tai-ba, és jön fel a hátamra, ott rögtön csöndben van, hiszen fel van véve, ott van velem, viszont nekem szabad a kezem, és tudok csinálni bármit.

Én úgy vagyok vele, hogy nem sajnálni kell magunkat, hogy semmire nincs időnk a baba mellett, hanem meg kell találni a megoldást. Gyereket, kisbabát nevelni szerintem mindenek előtt egy nagyon kreatív feladat, pont azért, mert állandóan azt kell kitalálnunk, mit hogyan tudunk elvégezni nehezítő tényezők mellett :)

2016. jún. 15. 08:04
 15/15 anonim ***** válasza:
42%
nagyobb mellett aki kimászik az ágyból már a pisilés sem olyan egyszerű :D van,hogy eldönti ő is jön velem,szó szerint nem bírom kitolni úgy megkapaszkodik az ajtóban,aztán persze mindent szétdobál tisztitószert,wc papírt stb :D
2016. jún. 17. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!