Hogy szoktassam le róla? A kislányom 9 hós még szopizik sőt azon is alszik el és éjjelenként többször is fel kel hogy tudnám leszoktatni az éjjeli kelésekről? Most már nagyon fáradt vagyok!
Pont ma 9 hónapos a kisfiam, és szintén ugyanilyen...
Éjjelente még 2x 3x legalább felkel, pedig mindig próbálom "bőségesen vacsoráztatni", meg próbálkoztam már almalével csőrős bögréből (cumisüvegből ugyanis nem iszik), eddig mindössze egyszer fogadta el...
Szóval általában az első ébredése után kiveszem a kiságyból és közöttünk alszik, mert sokszor megemelni is fáradt vagyok...
Szóval erre szerintem nem sok megoldás van, és nem tudom hagyni sírni, marad az éjszakai szopizás :)
Ő mondjuk délelőtt 11 körül szokott elaludni, és igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy akkor én is alszok vele 2-3 órát, bár leginkább már egy huzamosan éjszakai alvásra vágynék!
Kitartás Neked!
Ja, és az én Drágámnak már reggel 6kor kipattan a szeme, egyetlen "mentsége" hogy hatalmas mosollyal az arcán ébred :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!