Melyik a legjobb budapesti bababolt?
Babakocsit szeretnék, és már rengeteg félét megnéztem a neten... De vásárlás előtt mindenképp szeretném élőben is megnézni őket.
Szerintetek melyik az a bababolt, ahol nagyon sok féle és fajta babakocsit megnézhetnék?
Előre is köszi a segítséget :)
Én annó ezeket az üzleteket jártam végig: Brendon, Kenguru, Bergon és a lehel téri Babadiszkont. Ja, és voltunk a XI. kerületben is egy üzletben, itt is nagyon sok babakocsi volt. Ha kell, írj és megkeresem mi a neve és címe.
Végül mi a Babadiszkontban ajánlott kocsit (Hoco Monterio) vettük meg használtan vaterán.
Én is így voltam mint te, kinéztem a kocsikat a neten, elmentem a Brendonba, kipróbáltam élőben, tologatta, megmutatták melyiket hogy kell nyitni zárni sportrészt mózest hordozót rátenni huzata levehető-e hogyan stb. megtoltam őket melyik hogy gurul kanyarodik, és végül a quinny buzz mellett döntöttem, de szuper kocsi, 1 éve használjuk, neten vettem a sport részt újjonan a mózest hordozót használtan, de azok is úgy néztek ki mintha vaci újak lennének és így féláron meglett, és nagyon hálás szuper kocsi, semmi pénzért el nem cserélném.
Ezt bátran tudom ajánlani!
Mi ide járunk. Itt nagyon segítőkészek, tapasztaltak az eladók, mindent elmagyaráznak, megmutatnak, ami érdekel.
Persze volt már, hogy nem ott vettünk meg végül valamit, mert máshol olcsóbb volt, de ott néztük ki.
(O)
Nekünk szinte mindenünk innen van! A babakocsi is. Igaz, hogy egy picike kis helyiség ami tele van tömve mindenféle babaholmival, de nagyon jók az árai, és a pasi még engedni is szokott.
www.babaholmiolcson.hu szerintem :)
Több bababoltban is jártunk , és nekünk a BIPPA KFT vált be a legjobban . Nagyon nagy választékuk van és nem beképzeltek hanem nagyon segítőkészek voltak . Egyedül vásároltam , így segítettek bepakolni a kiságyat az autóba és még ajándékot is kaptam . Le a kalappal előttük !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!