Melyik a legjobb bababolt Budapesten?
Mária bababolt, Visegrádi utca
www.bebibolt.hu
a Brendon outlet az olcsóbb, ha jó minőségű dolgokat akarok, akkor mindig odamegyek. a Soroksári úton van, itt a honlap, magad is megnézheted az árakat, jobb, mint a Brendonban, onnan már én is fordultam ki. :))
Szia!
Mi Vecsésen vásároltunk a picinek, a textil pelenkától kezdve az ágyon át a babakocsiig mindent! Minden nagyon jó árban van, nagyon segítőkészek voltak! Most is odafogunk menni etetőszékért is. Ki is néztem már, ami itt 7900ft az a Brendonban 12000. Nem mindegy, és ugyanazt tudja. Én csak ajánlani tudom Neked, tényleg nagyon megvoltam elégedve vele!!! Kati bababolt a neve, keress rá a neten, árakat is írnak, mindig frissítik a honlapot!
Nekem is a Mária bababolt a kedvencem: áttekinthető, nem drága, van minden, és ha a honlapjukon rendelsz személyes átvétellel olcsóbb. De amúgy is kapsz 5% kedvezményt már az első vásárláskor is, amikor adnak törzsvásárlóit.
A vecsésiben voltam, nekem az túl pici, mindent az eladótól kell kérni. A bippa kft. is jó, www.babaholmiolcson.hu, csak az nekünk túl messze van, és ez is túl picike, zsúfolt.
Nekem a soroksári úti nem jött be, kétszer voltunk, és egyszerűen nem tudtam mit vásárolni, mert ami akciós volt, abból ki voltak fogyva, a többi meg hasonló árért közelebb is tudok venni. Dehát ki hol lakik...
Szia!
Én a Mária bababoltot és a Minimanót szeretem.
12 hetes kislány anyukája
www.babaholmiolcson.hu szerintem :)
Több bababoltban is jártunk , és nekünk a BIPPA KFT vált be a legjobban . Nagyon nagy választékuk van és nem beképzeltek hanem nagyon segítőkészek voltak . Egyedül vásároltam , így segítettek bepakolni a kiságyat az autóba és még ajándékot is kaptam . Le a kalappal előttük !
Nem rég találtunk rá egy online bababoltra. Egy konkrét játszószőnyeget kerestem és ők voltak a legolcsóbbak.
Nagyon jó tapasztalattal zártam a vásárlást. Bátran ajánlani tudom őket. Hihetetlenül kedvesek, rugalmasak,figyelmesek és árakban is nagyon jók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!