Melyik a legjobb H & M Budapesten?
Sztem inkább kifejezetten Bababoltban vásárolj, igazi baba-mama kelengyét csakis az erre szakosodott bababoltok árulnak.
Az én kedvenc boltom a Kosztolányi mellett levő Elefáni bababolt. szép áruik vannak, és árban is megfelelő.
Az Eurocenter melletti Stop Shop boltja nagyon szép és jó cuccok is vannak.
Viszont ha jó bababoltot keresel ami nem túl drága, az a [link]
teljesen jó.
Meg a leo-poldi.hu !
Tescot és corat tudom javasolni, nagyon szép, jó minőségű, és kedvező áru ruhákat lehet kapni.
A magyar H&M nem összehasonlítható árban a külfödivel!
Mi az a H@M?
Bocsi de még nem hallottam róla, mit árul, hol van?
én legjobban a váci úton lévőt szeretem, de nem rémlik, h babacuccok vannak-e.
ahol nagyon jókat láttam, kifejezettem babacuccokal 1 egész emeleten, az pozsonyban volt, nevetséges áron.
én abszolút megértem, h maradnál a h&mnél:)
köszi, a nyagyfiamnak is sokat veszek ott, de a csecsemőkét nem tudtam hol a jobb. a tesco/cora/auchan is jó, de minőségben és design-ban a H&M a legjobb, és az ára itthon sem vészes, mondjuk, amikor fent volt az Euró dobtam egy hátast a szokásos harisnya csomag láttán, mert sokat drágult, de még így is megéri.
Amúgy a H&M ruha cég, viszonylag elérhető áron ad jól tervezett, egyszerű ruhákat csecsemő kortól is. A diszkont áruházas ruhák igaz, hogy olcsók, de néha olyan, mintha nem csecsemőkre, hanem ufokra tervezték volna, a bababoltok meg siralmas műszálas cuccokat adnak aranyárban. A H&M-ben meg sok a pamut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!