7 hónapos babám ha leültetem szépen ül egyedül, de azt hallottam valakitől hogy nem szabad hagyni csak ha magától tud felülni. Igaz ez?
Figyelt kérdés
Mikor fog tudni magától felülni?2008. szept. 26. 15:40
1/4 anonim válasza:
Igen, ezt én is így tudom. Addig ültesd megtámasztva.
2/4 anonim válasza:
Én kérdeztem egy orvostól, és azt mondta, hogy ha leülteted és szépen megtartja magát a baba, akkor már eléggé kifejlődtek az izmai, és a gerince ahhoz, hogy üljön. A miénk 6 hónapos és már 1 hónapja ül ha leültetem, egyedül még nem tud felülni (még nem jött rá). A tied szerintem hamarosan felül, addig bátran ülhet és játszhat ülve!
3/4 anonim válasza:
Ha nem dől el ülés közben, akkor lehet úgy. Szerintem úgy jobban tud már játszani is, és különben is biztos unja már a fekvést:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Igen, nagyon szeret ülve játszani, néha hiszti is van amikor visszafektetem mert úgy érzem már régóta ül. Nagyon ügyesen tartja magát és egész sokáig tud úgy lenni. Akkor azért néha nem baj ha egy kicsit mégis hagyom ülni.
2008. szept. 26. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!