4 hónapos kisfiam sír ha sétáltatom, mit javasoltok?
Kilát a kocsiból?
Próbáltad már inkább alvásidőben tologatni, pl.: hason fekve?
Nálunk is ez volt sajnos. Csak 8 hónapos korától kezdve kezdte szeretni a babakocsizást. Addig csak ritkán vittük és persze akkor is sírt.
Én is el voltam keseredve, dehát az idő megoldotta a problémát.
A mi esetünkben csak időnként volt sírás. Ami segített:
cumi, cumisüvegből itatás anyatejjel vagy tápszerrel (mindkettőt kapta), kivettük amíg megnyugodott, kicsit nézelődött, ringatás.
Az bébiszittelt kislányom is ilyen volt. Engem marhára zavart, hogy minden babakocsis utat végigüvölt, de anyja "megnyugtatott", hogy velük is ezt csinálja.
Kendőt nem viselte, magasított kocsiban vittük, kilátott, és mégis.
Boltba pedig kellett menni, meg, ha intézni kellett valamit, akkor ugye kocsizni kellett.
Mikor már 15x-re forgattam, vettem ki, magyaráztam, mutattam neki a dolgokat, és tovább ordított, bedugtam a fülest, benyomtam valami számot, és hangosan énekelni kezdtem.
Kb. fél perc múlva mintha elvágták volna a sírást. Na, onnantól kezdve MINDEN babakocsizáshoz mp3, és végigénekeltem az utat.
Azt leszámítva, hogy hülyének néztek miatta, ő élvezte, én is, és nem volt sírás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!