Milyen tanulóasztalt javasoltok járni nem tudó 1 évesnek?
Nekünk Chicco volt. Szerette a fiam.
Nekünk volt LEAPFROG és Fisher Price is (egyiket kaptuk, nem direkt vettem kettőt :)- a leapfrog nagyságrendekkel jobb és mivel a legtöbbnek levehető a lába, ezért egy sima tanuló lapként is le lehet tenni a földre is akár- bátran tudjátok használni.
A Vtech tanuló asztalkéját pedig a testvérem kislányának vettük picit később, ezt a márkát is szívesen ajánlom, a FP-nál nekem ez is sokoldalúbb, színesebb, értelmesebb játéknak tűnt. A műanyaga is strapabíróbb.
A FP fehér műanyaga kicsit megsárgult (pedig nem tároltuk tűző napon és természetes, hogy nem hipóval meg más durva vegyszerekkel tisztítottam).
A matricák is könnyen lejönnek, felrepedeznek- amit aztán a kicsik szeretnek tovább piszkálgatni- csipkedni, tépkedni- ezzel nem volt jó tapasztalatom, pedig nem egy rongáló típus volt a kisfiam és természetesen nem is hagytam neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!