Ki hogyan altatja a babáját napközben?
jelen pillanatban, odatettem az alvó apja mellé és elaludt kettőnk közt ... én meg leléptem netezni :-) 4 hónapos lányka.
Napi ritmus szerint meg a szopipárnán elalszik szopi után vagy a babakocsiban. Ha kellően álmos elalszik még a földön is, mint pl tegnap, észre sem vettem csak hogy belaudt a játszó szőnyegén, vendégségben voltunk...
Én sose erőltetem az alvást, ha álmos akkor alszik, ha meg nem akkor ugyes fog. Este is magától alszik el, semmi ringatás, vagy sírás...
És te hogy altatod?
Én csak leteszem, oldalra fordul és alszik magától, de a hétvégék után ez nem ilyen egyszerű... Apa kicsit elkapatja. :D
Ha az apja itthon van, akkor ő altatja, sajnos ringatva. Hiába mondom neki, hogy ne tegye, mert ha egyedül vagyok vele itthon, akkor kész kínszevedés, mire elaltatom, én akár hogy ringatom, az nem olyan.
Egyébként ha nagyon nyűgös, akkor a nagyágyon altatom el, mellé fekszek, simogatom a buksiját, énekelek neki halkan, aztán ha elaludt, átteszem a kiságyába.
6,5 hónapos nagylegény anyukája
Köszönöm a válaszokat!
Az én 6 hónapos babám csak cicin alszik el, amiről szeretném leszoktatni. Abból kiindulva, hogy este simán elalszik magától a kiságyban, tudnia kéne napközben is így elaludni, de sajnos eddig minden próbálkozásunk ordításba fulladt. Sírni nem bírom/nem akarom hagyni, így a végén mindig a cicin köt ki. Ezért voltam kiváncsi, kinek mi vált be, hátha kapok ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!