Ki hová "teszi" 3 hónapos babáját (11hetes) napközben? Amikor ébren van, de már megvolt a játék, stb. , és tenni kéne a dolgokat, akkor hol a baba?
Szokásos vita, hogy jó e a pihenőszék, babahordozó, vagy sem. Én azt mondom, hogy ha nem lenne jó a babának, nem engednék forgalomba hozni, de mindneki azt gondol, amit akar.
Én a hordozóban vittem magammal mindehova, szépen elvolt benne. Fél éves kora után meg a babkocsiban néha-a konyhában pl. VAgy teheted utazóágyba, járókába is. De ott is hagyhatod a kiságyában, eljátszik a kezével...
És gondold végig azt is hogy most mekkora, és szeretnéd -e 2X, 3X ekkora korában is kézben tartani egész nap? -mert ha ezt szokja meg, ezt fogja követelni később is...
Az enyémek járókában,kiságyban,etetőszékben,babakocsiban és kompban voltak.Attól függően mikor hol érezte jól magát.Főleg mikor a 3-ik is megszületett.Nem tehettem meg,hogy nem csinálok a gyerekektől semmit,hiszen nem volt és nincs is aki segítsen.A háztartást viszont el kell látni,főzni kell,tiszta vasalt ruha kell...stb....
Az meg csak szoktatás kérdése,hogy a baba el tudja-e foglalni magát néha egyedül,vagy állandóan ölbe van.
Egyébként nem értem azokat az anyukákat,akik panaszkodnak,hogy 1 gyerek mellett semmit nem tudnak csinálni,és mégis fáradtak mindig.Szerintem ennyire jó dolgunk nem lesz többet mint amíg gyesen vagyunk.Ezeket a dolgokat majd munka mellett is el kell végezni,plusz ovi,suli...stb..
Az enyém még csak 8 hetes, de reggelenként ha szoptott, berakoma a babhordozóba és felteszem a konyhapultra, mivel oylankor az ágyában csak üvölt.
Olyankor teszek veszek a konyhában, reggelizek és pl. ma is elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!