Igény szerinti szoptatás? No de meddig?
Húú, mintha én írtam volna a kérdést....
mi 7 hetesek vagyunk, és ugyanez (volt?) a problémánk. Bár rengeteg a tejem, és a kisfiam is gyönyörűen fejlődik, mindig elaludt cicin 8-10 perc szopi után. Utána még büfiztettem jó 20 percekig és egy fél óra múlva újra szopizni akart. Érdekes, hogy ezt főleg nappal csinálta, éjjel 2,5-3 órákat azért aludt. Múlt héten már rekordot döntött éjjeli 2x4 órás alvással :). A cumit nem fogadta el, de MA!!! megkapta élete első Tommee Tippee cumiját, nemcsak hogy elfogadta, de meghosszabbítottuk az alvást másfél órával.
Meg azt is észrevettem nála, hogy akkor is cicire kéretzkedik, ha jön a kakija, na amíg eddig bedőltem neki és cicit kapott : alul görcsölt a kaki miatt, felül a büfi miatt, most meg megnyugszik a cumival a szájában, és csak lefele koncentrál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!