Hányszor öltöztetitek a babátokat?
milyen kis igényes tesód van! végülis jóvanazúgy, lehányt gyerek elvan még 1,5 napig a hányásban, nem? :D
sokszor átöltöztettem, mert enyém mindig a nyakába büfizett, ilyen melegbe már leizzadt, és ugye alapból reggel-este...
Ugyan a fiam már rég nem baba, de azért leírom, hogy milyen volt.
Nálunk nem volt ilyen gond, hogy étel miatt kellett átöltöztetni, ha pedig csak egy pici folt volt rajta, akkor azért amiatt nem öltöztettem át. Egy esetben öltöztettem át, ha úgy sikerült a nagydolog, hogy a háta közepéig pelenka ellenére is olyan volt.:)
Amúgy nem öltöztettem napközben át a fiamat. Csak fürdés után kapott tiszta ruhát, de amúgy természetesen minden nap kapott tiszta ruhát.
Ha nem volt baleset (kaki, pisi), akkor napi egyszer, fürdés után kapott tisztát. Babaként nem volt csak pizsamaként használt ruhája. Amíg nem járt, a "kimenős" se lett semennyire koszos.
Refluxos volt, de ha nem tocsogott, nem öltöztettem. Mondjuk sokszor bukott akkorát, hogy nem volt választási lehetőség.
Hozzátáplálás idején kis foltért nem öltöztettem. Nagy nem volt, ujjas előkét használtunk.
Ha nagyon lebukja magat, vagy kaki pisi akkor atoltoztetem :) enyem is 4 honapos, de meg csak anyatejes, ugyhogy massal nem tudna leenni magat. De ha leenne magat kajaval, akkor en is atoltoztetnem.
Multkor pl furdes elott egy oraval kakilta ossze a rucijat, akkor mar nem adtam ra semmit, csak egy pelust + kontost 😃 Minden este furdes utan tiszta body, pizsit akkor cserelek, ha koszos lesz, vagy 3-4 naponta, ha nem tortenik baleset b
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!