Itt a jó idő! Ti hogyan öltöztetitek, miben viszitek ki babátokat, illetve miben alszik? Hány hónapos?
Tegnap szinte egész nap kint voltunk az udvaron a 9 hónapos lányommal. Egy hosszú body, vékony nadrág és zokni volt rajta. Sétára is így öltöztették ( így is a háta le volt izzadva)
Tegnap előtt nálunk kicsit lengedezett a szél, akkor rövid body, pulcsi, nadrág, zokni volt rajta, és egy vékony kendő a fején.
Éppen baba még, 1 éves lesz hónap végén. :)
Nálunk fújdogál a szél, a jó idő ellenére, és sokat biciklizünk, így én hosszúnadrág+rövidújjú bady+vékony felső kombinációt adom rá.
Most veszem meg az első kisszandit, azt zoknival már fogom adni rá ilyen időben.
Éjszaka rövidujjú bady+ hosszúujjú/nadrágú pizsi, mert mindig kitakarózik. :)
Mekkora babára?
Ha még nem önjáró, hanem csak fekszik/ül az árnyékolt kocsiban, akkor sztem még kevés.
26 -28 fok volt Szegeden a hetvegen, egesz nap kint voltunk, Szeged napjan, a varosban. 10 honapos. Csak egy rovid ujju body volt rajta.
Kozben elneztem a tobbi szerencsetlen gyereket, MINDEN 2 ev alatti gyerek beoltoztetve hosszu also es felso, zokni.
Gyerekkinzas ami megy, EGY GYEREKET NEM KELL BEDUNSZTOLNI !!!!
8 honapos. Rovid ujju body es vekony leggings ennyi!:) ha kimozdulunk akkor egy polot adok meg ra. Melegebb van kint mint bent...
Ejjelre egy rovid body es egy hosszu ujju rugi, takaro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!