Van benen logika?
Májusban volt egy éves a fiam,de még nem indult el feláll magától lép 3lépést aztán leül.Mi úgy veszükk észre hogy játszik mert mikor feláll lép ránk néz nevet aztán csüccs
Aztán mamám ellátogatott nálunk kérdezősködött hogy el e indult már mondtam h nem nagyon akar mire ő hogy hány db foga van már mondtam hogy 10 +négy most jön neki,mire ő hogy ezért nem megy még majd csak 2éves korában fog
Szerintem ez akkora hülyeség (de neki nem mlndtam,nem akartam megbántani)szerintetek?
Mi köze a fogainak a mozgásfejlödéshez? A mamád hülyeséget beszél.
Mellesleg ha tényleg két évesen kezdene csak menni, az már komoly lemaradás lenne.
Semmi köze a fogaknak a járáshoz.
Fiam 9 hónaposan állt fel, és csak 15 hónaposan járt önállóan egyedül.
Fogai meg jöttek folyamatosan.
Mamád szerint csak az tud járni, akinek kint van az összes foga??? Vagy hogy gondolta?
Köszi a kedves válaszokat és a nyugtatást!
Nemtudom mibaja mamának és hogy ezt honnét vette..sokáig áll magától a fiam,de mikor látja hogy nézzük nevet és csüccs
Mondtam mamának is hogy ezt csinálja és majd nemsokára elindul,de ő csak mondta a hülyeségét..megbántani nem akartam így csak mosolyogtam és bólogattam
Butaságot beszél...Ha 2 évesen kezdene járni, az már baj lenne. A fogaknak nyilván semmi köze hozzá.
Ez olyan, minthogy engem győzködött az egyik kolléganőm, hogy napra pontosan félidőben érzem mozogni a babát (persze, szerinte akkor mozdol meg először a baba), szóval az baj, hogy 16 hetesen éreztem, mert az azt jelenti, hogy 32 hetesen megszülök és koraszülőtt lesz... És képes volt ezzel cseszegetni. Persze nem hittem el, de idegesített. 40 hetesen szültem.
Ja mert nagyon régen számolták így ki a szülés vsrható idejét, mikor még se uh, se semmi. :D
De mennyi buta ember van istenem. :/
Nekem meg nem volt elég tejem, mert gyakran szopizik a babám, nem 3 óránként. Azért hízta néha a dupláját heti mérésnél a mininumnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!