Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7,5 hónapos babátok miket tud...

7,5 hónapos babátok miket tud már?

Figyelt kérdés
Már forog össze-vissza,tapsol, ha tetszik neki valami, egyedül kis ideig elvan.A mászás/kúszás nem megy neki, más baba már ilyenkor kúszik.
2016. jún. 5. 21:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mi is megvettük az Adamo hintát, de sajnos nem szereti. Ott vagyok mellette, de ki akar jönni belőle.
2016. jún. 6. 05:47
 12/14 anonim ***** válasza:

A kisfiam is mászik már, még csak nemrég tanulta meg. Ülni nem szokott, illetve a térdén igen.

Térden állásba felhúzza magát, de még nem állt fel, bár próbálgatja.

De én ismerek olyan babát, aki szintén egy kicsit lassabb volt az enyémhez képest.(Idősebb, csak fiatalabb korában is ismertem.) Egyszer csak beindult, és behozta, amit addig nem csinált. Ilyen is van.

2016. jún. 6. 08:12
 13/14 anonim ***** válasza:

4-es, mi a dicsekvés abban, hogy mindhárom gyerekem felállt már 6 és fél hónaposan? :)

Ezek tények! Ez volt a kérdés ugyanis, hogy miket tudott!

2016. jún. 6. 17:08
 14/14 anonim ***** válasza:
A miénk elég kényelmes, már a hasban is az volt. Egyenlőre "csak" forog oda-vissza, hason tengelyén körbe-körbe, cserébe dumál egész nap! Puszit ad, tapsol a "tapsi-tapsi mamára", ha ráfújok visszafúj. Talán mostanába kezd majd el kúszi a mozgásából ítélve.
2016. jún. 7. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!