Mennyit alszik nappal két hónapos babátok? Mikor ébren van mit csináltok vele?
Alig volt ébren. Maximum 1-1 órát néha de volt mikor felkelt enni aztán vissza is aludt. Majd 3 hónaposan volt egy ilyen időszak, majd rájöttem azért nem alszik és azért ordít az ágyban, mert túl fáradt/túl sok inger érte. Azt nem tudom nalatok miért van, csak azt írom, hogy nálunk mi volt.
Amúgy énekeltem neki általában 2 hónaposan. Majd a játszószőnyeg okozta a gondokat, az ingerelte túl a babámat és nem vettem észre az első jeleket, csak akkor vettem ki amikor nyűgös volt. Pedig eleinte nyugodtan feküdt alatta majd elkezdett hadonászni és visítani, na neki ott volt elég.
5 órát alszik nap közben és panaszkodsz hogy nem tudod elaltatni? :)
az enyém 2 hónaposan 3*20 percet aludt nappal. igaz az éjszakát többnyire átaludta :)
nálunk is az volt egyébként a gond, hogy nem bírtam elaltatni..na de nálam indokolt is volt, hogy alvásra bírjam, szerintem az 5 óra egy 2 hónaposnál, pláne ha éjjel is alszik, nem rossz...
aztán nálunk az vált be, hogy a görcsös egész napos altatás helyett (aminek ugye az lett az eredménye, hogy ő tulajdonképpen nem fáradt le az egész napos ringatásban meg ciciztetésben) kidolgoztam egy tartalmas napirendet...jó sok levegőn játszással, jó sok mondókázással, tornázással, stb. de mire ide eljutottam már 5 hónapos volt (igen, 3 hónap kellett hogy rájöjjek hogy az a baj hogy nem fárasztom le eléggé és hogy nincs rendszer a napunkban csak annyi hogy óránként 20 percig altatni próbálom)....szóval mire lett napirend, tartalmas programmal, megtanult ő is aludni napi 3-4 órákat, ami lényegesen kevesebb még így is, mint a Te babádnál de nálunk nagy siker volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!