Hol a legérdemesebb babaruhát venni?
Attól függ, mennyit tudsz rászánni. A brendonban : www.brendon.hu nagyon szépek vannak, és az interneten meg is tudod nézni a termékeket. Én viszont bizományiban várárolok most az elején tizedannyiért, hiszen úgyis hamar kinövi. Ott is nagyon szépeket lehet találni, hiszen az ilyen pici babák még nem "hordják el" a ruhácskákat.
Boldog készülődést!
Szia!
Én otthoni ruhának teljesen jónak tartom a turis rucikat, azokat nyugodtan összekenheti :))) Az ilyen pici babák nem hordják agyonra a ruháikat, naggyon szép darabokat lehet találni :))) Persze vannak drágább ruhái is a babámnak, ha elmegyünk vhova, céééép legyen a kislányom :))) Jó babázást :)
8 hós kislány anyukája
Én is a Tescora és a Corára szavazok, árban és minőségben is nagyon jó!:)
A Brendonban tényleg vannak jó cuccok, de drága szerintem!
Illetve még bizományi bababoltokban is lehet nagyon jó és szép ruhákat kifogni, én is vettem már ott pár ruhát áron alul.
Szia!
Én is a Tescóra és a Corára szavazok! Ezekben mindig találni valami hasznosat és szépet. A minőséggel is elégedett vagyok!
Szia!
Jók a bevásárlóközpontok is, de mi az az internetes vatera hívei vagyunk. Rengeteg babaholmit vettünk fillérekért, épp a héten jött egy vadi új overál, ami postaköltséggel is csak 3000 ft. körül volt. Nézzél szét ott is.
www.vatera.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!