Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol a legérdemesebb babaruhát...

Hol a legérdemesebb babaruhát venni?

Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 07:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ, mennyit tudsz rászánni. A brendonban : www.brendon.hu nagyon szépek vannak, és az interneten meg is tudod nézni a termékeket. Én viszont bizományiban várárolok most az elején tizedannyiért, hiszen úgyis hamar kinövi. Ott is nagyon szépeket lehet találni, hiszen az ilyen pici babák még nem "hordják el" a ruhácskákat.

Boldog készülődést!

2008. szept. 26. 07:53
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Szia!

Én otthoni ruhának teljesen jónak tartom a turis rucikat, azokat nyugodtan összekenheti :))) Az ilyen pici babák nem hordják agyonra a ruháikat, naggyon szép darabokat lehet találni :))) Persze vannak drágább ruhái is a babámnak, ha elmegyünk vhova, céééép legyen a kislányom :))) Jó babázást :)

8 hós kislány anyukája

2008. szept. 26. 07:59
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én a Tescoba szoktam rengeteg bébiruhát venni.Össze vannak csomagolva például a bodyk, és nagyon kedvező áruk van, minőségre pedig jók.De vettem ott rugdalózókat, bébifarmert, pullóvert és hálózsákot is.Jóval olcsóbb, mint a bababoltban.
2008. szept. 26. 08:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a Corában szoktam nagyon jó dolgokat venni, Cactus Clone cuccok vannak és az akciós dolgokat nagyon megéri megvenni. Pl. most vettem neki melegítő nacit, polár belül kis virág mintával 500,-Ft...
2008. szept. 26. 08:14
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is a Tescora és a Corára szavazok, árban és minőségben is nagyon jó!:)

A Brendonban tényleg vannak jó cuccok, de drága szerintem!

Illetve még bizományi bababoltokban is lehet nagyon jó és szép ruhákat kifogni, én is vettem már ott pár ruhát áron alul.

2008. szept. 26. 08:52
 6/14 anonim ***** válasza:
38%
Szia! A kínaikban is elég jó ruhákat lehet venni. Egy body, még nagyobb mérteben is 690 Ft, de nem mindegyik jó minőségű. Bodyban a Maugli jött be, tartja a formáját és a méretét. Jók a pizsamák is.
2008. szept. 26. 09:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
C&A-ban vannak jó ruhácskák, szokott lenni body kiárusítás, kb. 500 Ft/db, és mindig van dupla csomag (2 body) 900 Ft/cs. Nagyon szépek és nem drágák!
2008. szept. 26. 09:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is a Tescóra és a Corára szavazok! Ezekben mindig találni valami hasznosat és szépet. A minőséggel is elégedett vagyok!

2008. szept. 26. 10:08
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

Jók a bevásárlóközpontok is, de mi az az internetes vatera hívei vagyunk. Rengeteg babaholmit vettünk fillérekért, épp a héten jött egy vadi új overál, ami postaköltséggel is csak 3000 ft. körül volt. Nézzél szét ott is.

www.vatera.hu

2008. szept. 26. 11:23
 10/14 pinky1981 ***** válasza:
71%
Sziasztok ! Én 2 hete a Tescoban vettem 7db-os bodycsomagot 2000 ft-ért. Karát Centrumban és Kínai boltokban is van sok jó dolog.
2008. okt. 22. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!