Ki vásárolna olyan babaruhát, ami átalakítható úgy, hogy akár 0-12 hónapos korig jó legyen a bébinek?
Én nem. Egyrészt pl. a mosható nadrágpelenka is állítható, és jól is funkcionál, mégis elég bumfordian néz ki pici babán. A másik, hogy a változatosság gyönyörködtet. Mindig alig várom, hogy belenőjön a gyerek egy-egy aranyos ruhába. Ehhez nem sok pénz kell, csak jó helyen kell vásárolni.
Még egy ellenérv: 1 év alatt azért elég kopottas lesz az a ruha, ezt a nagyobbakon látom.
De ha kitaláltál ilyet pizsamából, írj, mert arra ellenben nagyon vevő lennék.
off, de van egy meglátásom:
egyfolytában megy a siránkozás, hogy milyen nehéz megélni, hol olcsóbb, akciós a pelenka, melyik törlő a legolcsóbb, aztán itt meg most többen írjátok, hogy mennyire semmi
gyerekruhákat megvenni.
Nekem ezek a dolgok kicsit ellentmondásosak.
Első vagyok. 11:48 válaszára szeretnék reagálni.
Én is keresem az olcsó pelenkát, popsitörlőt, hiszen rengeteg kell belőle. Nálunk a 2 gyerekre elmegy havonta 300-350 pelenka.
A ruhavásárlás más. Évente 2-szer felmegyek Pestre a Babaruha Börzére, és bevásárolok. Bodyk, rugik 100-200Ft, pulcsik, nacik 200-300 Ft, a két évesre is simán kapsz 300-500 ft-ért szuper cuccokat. Overál 1500, kabát 800 Ft. 20000 Ft-ból 1/2 évre megveszek 2 gyereknek mindent.
Így nagyon szép, olvsó és bőséges ruhatáruk van. Én ezért nem érzem ellentmondásosnak a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!