Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki vásárolna olyan babaruhát,...

Ki vásárolna olyan babaruhát, ami átalakítható úgy, hogy akár 0-12 hónapos korig jó legyen a bébinek?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 11:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Pár darabot elképzelhető, hogy beszereznék. Van is hasonlóm, nem újszülött kortól, de olyan van, ami több méretet átfog
2011. okt. 4. 11:31
 2/13 anonim ***** válasza:

Én nem. Egyrészt pl. a mosható nadrágpelenka is állítható, és jól is funkcionál, mégis elég bumfordian néz ki pici babán. A másik, hogy a változatosság gyönyörködtet. Mindig alig várom, hogy belenőjön a gyerek egy-egy aranyos ruhába. Ehhez nem sok pénz kell, csak jó helyen kell vásárolni.

Még egy ellenérv: 1 év alatt azért elég kopottas lesz az a ruha, ezt a nagyobbakon látom.

De ha kitaláltál ilyet pizsamából, írj, mert arra ellenben nagyon vevő lennék.

2011. okt. 4. 11:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Saját találmány, vagy láttál valahol? Engem érdekelne, hogy milyen. Fél évesen a 0-12 már nem annyira aktuális, de egy 12-24 pl. lehet, hogy érdekelne
2011. okt. 4. 11:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nem tudom milyen az, de kipróbálnám, olyan hamar kinövik a pici ruhákat, amik még csak a mosástól sem bolyhosodtak ki és már venni kell a következőt..hogy csak na:) szóval én nyitott lennék rá.
2011. okt. 4. 11:38
 5/13 anonim ***** válasza:
Engem sem nagyon. Ma már nagyon olcsón lehet kapni gyerekruhákat. Nekem is az véleményem,hogy kevés szép átalakítható ruhát láttam eddig akár felnőttben.
2011. okt. 4. 11:43
 6/13 anonim ***** válasza:
61%

off, de van egy meglátásom:

egyfolytában megy a siránkozás, hogy milyen nehéz megélni, hol olcsóbb, akciós a pelenka, melyik törlő a legolcsóbb, aztán itt meg most többen írjátok, hogy mennyire semmi

gyerekruhákat megvenni.

Nekem ezek a dolgok kicsit ellentmondásosak.

2011. okt. 4. 11:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Én mondjuk azt írtam, hogy nyitott vagyok rá, de tényleg lehet olcsó baba ruhát kapni, legalább is én angol első osztályú turiba veszem és kb darabja két háromszáz forintba kerül, nincs agyonmosva, csodásan néznek ki, némelyik pedig új.
2011. okt. 4. 11:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok. 11:48 válaszára szeretnék reagálni.

Én is keresem az olcsó pelenkát, popsitörlőt, hiszen rengeteg kell belőle. Nálunk a 2 gyerekre elmegy havonta 300-350 pelenka.

A ruhavásárlás más. Évente 2-szer felmegyek Pestre a Babaruha Börzére, és bevásárolok. Bodyk, rugik 100-200Ft, pulcsik, nacik 200-300 Ft, a két évesre is simán kapsz 300-500 ft-ért szuper cuccokat. Overál 1500, kabát 800 Ft. 20000 Ft-ból 1/2 évre megveszek 2 gyereknek mindent.

Így nagyon szép, olvsó és bőséges ruhatáruk van. Én ezért nem érzem ellentmondásosnak a dolgot.

2011. okt. 4. 12:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Bocs, de második voltam, nem első.
2011. okt. 4. 12:17
 10/13 A kérdező kommentje:
Én is szeretem a jópofa és új babaruhákat, de elkezdtem készíteni átalakítható megoldásokat, mókás anyagokból, nem csak rózsaszín-kék kombinációkat:). Ennek az oka pedig az volt, hogy nagyon sok méretnél jó a hossz, de fel kell tűrni az ujját, szárát, naci dereka rövid, body nyaka szűk stb. ezekre a "problémákra" találtam ki megoldásokat és gondolkodom, h piacra dobjam. Így vevők lennétek rá?
2011. okt. 4. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!