Ma szörnyű siros megsértődős napja van az 1 éves kisfiamnak. Másnál is ilyen nehéz nap van?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 17:13
1/5 anonim válasza:
2,5 hós babánk ma és tegnap csak kézben volt el,de ott is sírdogált elég sokat. Ma még csak 1 órát aludt azt is kézben. Valamit érezhetnek.
2/5 anonim válasza:
4 és fél hós a kisfiam,de még séta közben sem akart,csak kézben lenni.biztos az idő.
3/5 A kérdező kommentje:
Érdekes. Kisfiam is végül a karomban aludt 40 percet, ilyen még életében nem volt!...
2010. ápr. 11. 18:29
4/5 anonim válasza:
Az én 14 hónaposom ma EGY PERCET SEM aludt!
Ilyen nem volt még, mióta megszületett.
Háromnegyed hétkor fürdetés nélkül letettem aludni, mert már nem látott ki a fejéből.
Pedig nekem elhiheted, megpróbáltam minden módon altatni, de csak sírás, és tiltakozás lett belőle.
Egyébként nem volt rossz kedve, ha nem nyaggattam az alvással.
Érdekes "élmény" volt, ilyet még soha nem csinált.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem semmi, utolsó! Mekkora hidegfront jön holnap, ha ilyen végletesek a babák?... Az enyém végre elaludt az esti fürdetés után, de sajnos kicsit sirva :(
2010. ápr. 11. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!