Mitől sírhat a 2,5 hós babám fürdetéskor?
Figyelt kérdés
Imád fürdeni, kivesszük a kádból, ekkor még nem sír, de elkezdjük megtörülni és üvölt. Azóta csinálja, mióta külsőfül gyulladása volt és csöppentettünk a fülébe. De már 2 hete meggyógyult és nem cseppentünk. A másik dolog, hogy bepállott a bőre a hajlatoknál. Hintőporozzuk, de nem javul, holnaptól megpróbáljuk ugyanúgy szárazra törülni, mint eddig és testápolózni. Ma este fürdetés után olyan keservesen sírt mint eddig soha. Enni sem akart, pedig mindig szokott ilyenkor. Akkor nyugodott csak meg ha a kezünkbe volt, amint leraktuk, újra üvöltött. Végül leraktuk a kiságyába és szájába dugtuk a cumiját, amit sosem szeretett, de most elfogadta és így aludt el evés nélkül. Mit csinálhatunk rosszul?2016. jún. 2. 22:41
11/14 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, de párom hajthatatlan volt. Most ő is belátta, hogy butaságot csinált.
2016. jún. 3. 11:02
12/14 A kérdező kommentje:
Nem én hintőporoztam, hanem párom... Titokban mindig letörültem, miután elment dolgozni. Meg ha én fürdettem krémmel kentem be és hazudtam neki róla.
2016. jún. 3. 11:06
13/14 A kérdező kommentje:
Párom visszarakta a vízbe mikor elkezdett üvölteni. Ugyanúgy sírt tovább, tehát ezt kizárhatjuk. Nappal nem sírt attól, hogy áttörültem a hajlatait. Akkor valószínűleg este sem ez a gond. Sikítva sír, szinte már én is sírok. Bemelegítjük a fürdőszobát, de amúgy is 25 fok van a lakásban, kétlem hogy fázik...
2016. jún. 4. 12:04
14/14 anonim válasza:
Lehet az is,hogy fàradt màr fürdéskor. Vagy a pocak indul be a melegvìztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!