Vennétek kékes-lilás színű szandált kislánynak? A varrása rózsaszínű.
Köszi a válaszokat.:)
Sajnos nem minden anyuka gondolkodik így, mint ti. Szeretnek mindekit megszólni, mert ők mindent jobban tudnak.
Amúgy maga a szandál lányos, csak úgye az alapszíne kékes-lila, ami nekem nagyon tetszik. Ezért kérdeztem hogy ti mit gondoltok róla.
Nem kell foglalkozni az ilyenekkel.Még ha fiús cipőt is adnál rá,akkor sincs joga senkinek beleszólni,meg amúgy nem mindegy,hogy egy kisgyereken milyen cipő van?Úgyis szét fogja rugdosni az orrát,meg összekoszolja,az a lényeg,hogy védje a lábát,meg tudjon benne rohangálni.
Egyébként meg sok olyan család van,ahol a kicsi a nagy tesótól örökli a cuccait és így nyilván azok a ruhák fiúsabbak lesznek,vagy éppen nem rózsaszín lesz az a tornacipő,hanem kék,de ezzel minek foglalkozni?
Amíg nem olyan helyen vagytok,ahova illik elegánsabban felöltözni,addig teljesen mindegy mi van a gyereken,csak tiszta legyen meg ne legyen szakadt.Később meg majd úgyis a gyerek dönti el,hogy mit akar felvenni.
Téged komolyan érdekel, hogy a többi anyuka mit gondol a lányod szandáljáról?! Sza*rd már le, majd biztos nekik öltöztetném a gyerekem...
Egyébként megértem a kérdésed ettől függetlenül, vannak emberek akikben nagyon nagy a megfelelési kényszer...igen, vennék ilyen szandit a lányomnak. De én kéket is vennék, meg barnát is, meg libafos színűt is ha nekem és/vagy a gyereknek az tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!