Anyatejes babám csak félálomban fogadja el a cicit?
A babád cumizavaros lett.
Két utad van:
1) elveszel tőle minden műanyag cumit és küzdelmesen, de visszaálltok a szopira (ehhez nagyon ajánlom tanácsadó segítségét. pl. www.ibclc.hu)
2) cumisüvegre szoktatod teljesen és akkor nincs több harapdálás, de vélhetően anyatej sem sokáig.
Esetleg írj a la leche ligának, vannak szoptatási tanácsadóik, ingyenes. Rendesek, visszaírnak. Én is írtam nekik, bár nekem nem tudtak érdemben tanácsot adni.
Vagy próbáld meg, hogy hat hónapos koráig kitartasz, utána hozzátáplálsz és közben fejsz és még adsz neki 2-3 hónapig üvegből tejet. Vagy fagyassz le, aztán próbáld úgy adni, úgy sokáig lehet ha elfogadja. Én fejni mondjuk nem tudtam, mert nagyon beállt a kínálat-kereslet. De semmiképpen ne okold magad! Ez kábé olyan, mint amikor izgul az ember, hogy természetes és szép szülése legyen, csak nehogy császár...aztán amikor mégis császár lesz belőle, utólag rájön, hogy semmi jelentősége nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!