Miért nem akar elaludni este az 1 hónapos babám?
Most már jó ideje csinálja, hogy kb 7-8kor kel és kb 11ig ébren van.
Fürdés, pelus, teli pocak - pipa ✅
Sétálni kell vele mert ha kicsit több ideig van egy helyben akkor elkezd mocorogni és sírni picit.
Szerintem itt nem arról van szó, hogy 11 órára lesz álmos a baba. Nekem a 8 hónaposom bír most 4 órát ébren lenni, 1 hónapja még ő sem bírta. Amikor 1 hónapos volt kb 1 óra ébrenlét után ordított az álmosságtól. (3 hónaposan másfél után ugyanez)
Én megpróbálnám, hogy esetleg ringatom amíg ellazul (még ébren) és utána teszem le, simogatom a hátát ha nem sírt mikor letetted, hátha nem kell kivenni sétálni vele és hamarabb elalszik. Nálunk sokszor bejött, néha nem. Néha amint letettem folytatta a sírást. Ekkora korú babák idegrendszere még éretlen, néha segítséggel is nehéz elaludni nekik.
Köszönöm utolsó :) igazad lehet, mert ma is csinálta ezt, hogy csak nézelődött és nem is akart elaludni, de ha le tettem egy idő után sírdogált és újból ment a séta, majd a végén elfáradt gondolom, cicit kért és 2p alatt már aludt is.
Párom meg is szólalt, hogy nah már nem csak este de már nappal is ezt csinálja. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!