Szerintetek magamra koncentraljak vagy inkabb szuljek meg egy harmadikat?
csak én nem látom a történetben, hogy a férjed és te szeretnétek-e 3. gyereket?
az a kérdés fogalmazódott meg bennem az a hosszas hablaty után, hogy minek? de tényleg? elsőnél ott volt az érv, hogy kéne egy. ez oké. második azért lett, mert az egy nem gyerek, kell tesó, még ez is belefér. de miért is kéne neked 3?
Nem értem, hogy hogy merült fel a 3. baba gondolata? Ezt nem írtad. 1., hogy legyen, 2., hogy legyen kistesó. Minek a 3.? 3-at akartatok eredetileg? Férjed szeretné?
Én inkább úgy érzem, hogy félsz az önmegvalósítástól. Anya lettél, szuperül csinálod, lassan szerepet kaphatna valami más is az életedben és berezeltél. Inkább újra belemenekülsz az anyaszerepbe.
Szerintem felesleges rinyálni.
Anyukám 36 évesen szülte a harmadikat. 5-en lennénk,ha a 2.-at és a húgom ikrèt nem veszi el a mi Urunk... Anyám mind emellett vállakozásba kezdett apámmal. Van szállodánk, volt cukrászda-èttermünk, vannak földjeink, 100+ disznó, veteményes a családnak és naív vagy, ha azt hiszed, hogy fel van véve akár egyetlen egy ember is.
Ha nem akarod (mert nem akarod), akkor nem szülsz és akkor "önmegvalósítasz". Valaki meg akar és önmegvalósít is....nem mindenkinek megy a kettő egyszerre. Nem szégyen csak nem kell rinyálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!