Mennyit költötök havonta 6 hónapos vagy annál idősebb babátokra?
Azért írtam ki így a kérdést mert 6 hónapos korban mindenki elkezdi a hozzátáplálást.
A dolog azért érdekes számomra mert elég sok anyukával beszélgetek és olyan horribilis összegeket mondanak, nem tudom tényleg igaz-e hogy ennyit költenek a gyerekükre vagy csak azért mondják hogy mondjanak valamit? Volt olyan anyuka aki azt mondta 10x annyit költ havonta a kislányára mint én a kisfiamra. Irreális nem? Pedig az enyémnek is meg van mindene.... Őszintén válaszoljatok ha kérhetem!
Kiszámoltam mindent összevetve, hogy mennyi a költségünk ami csak a babára megy el. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ti mennyit írtok.
Jaaa! Utoljára Karácsonykor vettem neki ruhát azt is a tesz-veszről, vadi újak voltak de mégsem annyi volt mint üzletben. Szerencsére vannak jó turik felénk és a családban is körbe járnak a gyerek ruhák. Ebben a hónapban 6000 Ft-tal többet költök mert kap a Vateráról egy sport babakocsit. Lekopogom gyógyszerre nem költünk Hál Istennek. Itthon van a kötelező Germicid meg Nurofen amióta megszületett, de nem kell használunk szerencsére.
Játék: Mikor elkezdett érdeklődni vettem neki egy szatyor játékot a teszveszen 1500 Ft-ért és kapott a nagyapjától egy játszószőnyeget plusz az én régi játékaimmal, könyveimmel, plüsseimmel játszik. Cumit vettem neki már többet is, mert az fogyó eszköz mióta ki tudja harapni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!