Az aldis Mylove pelenkából mekkora a legkisebb kiszerelés?
Van belőle olyan próbacsomag (~2 db-os), mint a dm, rossmann sajátmárkásaiból?
Extra combos babához ajánlották nekem ezt a márkát, de nem szeretnék nagyon betárazni, mert ki tudja hogy jó lesz-e.
Jelenleg semmi se jó. Pampers, Libero, Babydream és Babylove is "leszerepelt". Ideig óráig jó csak egy-egy pelenka, máris váltanunk kell. Most a Libero 5-öst "nőtte ki" 9 kilósan. 8 kilóval kezdte használni, akkor nem folyt ki a hasmenéses kaki sem, most viszont már igen.
(A gumírozás felcsúszik a combjánál - úgy, mint amikor valaki túl kicsi bugyit hord és bevág a hátsójába -, így kifolyik az anyag a combjánál.)
Másnak is ismerős a probléma?
Ja, bocsi kiszerelést kérdeztél, nem méretet.
Nincs belőle 2 db-os. Az 5-ös méret, ha jól tudom 44 db-os.
nekunk mar 9 kg felett nem volt jo az aldis 5 ös. szinten combos fiucska
egy daragbig pampers pants ot hasznaltunk, de az ara miatt keresnem kelltt mast. a muller sajat markasa tokeletes lett. abbol is van probacsomag. de most az auchanos bella happy a nyerő. árban és minőségben eddigi legjobb! .
Köszi!
A bella Happy ez lenne?
[link] - mert Auchan elég messze van tőlünk (Müller is).
Ez egyébként illatos vagy illatmentes? Csak az illatmentest bírja a bőre.
Nem husis, combos. Alkati.
3 kilóval is az volt. Most ~75 centihez 9 kg 9 hónaposan. Inkább a magassága "sok" a korához, nem a súlya. Nem pocakos, nem hurkás, csak óriási a combja, mint a körte anyjának, nekem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!