Autósülést már használhatjuk ülni tudó babának?
8 hónapos de még csak 7 kg. Az ülésen pedig 9 kg-tól írja.
Most akkor várjak még?
Igen várj.
Szerintem jó sokáig nem kellene olyat használni.
Mi hordozó után 0-25-ös ülést vettünk.
2 éves korában vettünk még egyet a másik kocsiba, az 9-36-os. Hát már 3 éves múlt, de örülök, hogy abba kevesebbet ül...
Sokkal jobb a 0-25-ös, mert menetiránynak háttal is beköthető (kb 1,5 éves koráig így volt), dönthető, így kényelmesen alszik benne, és sokkal "több anyag van benne".
Úgyhogy szerintem még vagy 1 évet várj vele... Bár az ülés pontos típusát nem írtad, de nem 8-10 hónapos gyereknek valók ezek az ülések még, hiába jó a súlyhatár. Nem mindig a súlyt kell nézni.
Hát a Nania a "legrosszabb". Az van nekünk is 9-36, de csak rövidtávra használjuk. A már 3 évesnek oké, de
Picúrkának még semmi esetre sem ajánlom.
Nekünk ez a 0-25-ös van, nem túl drága, viszont nagyon kényelmes:
Igen. Mint írtam, mi úgy használtuk elég sokáig.
13 kg súlyig lehet menetiránynak háttal bekötni.
De menetiránynak megfelelően is elég jól dönthető, így jókat alszik benne még mindig a fiam.
nem csak 9 kiló hanem 1 éves kor is a határ. addig nem teheted menetiránynak megegyezően, mert nem elég erős a nyaka, egy hirtelen fékezésben is megsérülhet...
vagy vegyetek egy neki való 0-18as ülést vagy bekkeljétek ki azt a pár hónapos minimális autózással
7-es, én nem pontozlak le, viszont azt ugye tudod, hogy csak a szerencséteken múlt? Mert ha karamboloztok, akkor ... inkább nem írom le. És ugye azért kötjük ülésbe a gyerekünket, hogy biztonságban legyen.
Korának/méretének megfelelően...
Ha sír, akkor addig keresem a megoldást, amíg megtalálom. És nem a gyerekem biztonságát kockáztatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!