Anyukák, akik gyakran utaznak a babával mikortól használtátok az autósülést a hordozó helyett?
Lányomnak 9 hónapos korában vettünk autósülést (0-18-as kategóriát, ami dönthető volt). A babahordozóban akkor már nem fért el, és sokszor sírt is benne.
Az autósülésben viszont élvezettel ült, és mivel dönthető volt, nem volt neki kényelmetlen, jókat aludt benne.
Ha jól emlékszem olyan 7 hónaposan már az autósülést használtuk. A hordozót addigra már nagyon kinőtte, kilógott a lába, balesetveszélyesek minősítettem, és vettünk egy ülést. Ráadásul már 6 hónaposan stabilan ült, így ez sem volt akadály.
Válasszatok dönthető ülést, az kényelmesebb lesz neki, aludni is jobban lehet benne.
Ha van izofix az autóban akkor csak is izofixest. A legtöbb beköthető biztonsági övvel is, de sokkal stabilabb az izofix. Legyen dönthető, és inkább a drágább kategória akár használtan is, mint egy olcsó vacak, ami kényelmetlen és nem is olyan biztonságos. Besafe, römer, maxi cosi.
Nekem a pajzsos megoldás nem tetszik, a fiam nem bírná .
Én azt is néztem milyen magasra lehet emelni döntéskor, hogy jól kilásson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!