Mit jelent, hogy használ az Infacol/Espumisan. A hasfájásra?
Figyelt kérdés
Aki azt írja, hogy használ valamilyen szer, az mit jelent? Egyáltalán nincs fájdalma a kicsinek? Vagy csak kevésbé fáj a hasa? Vagy rövidebb ideig szenved?2010. ápr. 9. 18:52
1/4 anonim válasza:
Az enyémnek nem fájt többé a hasa, miután kapta a Gripp warert. Persze, néha volt egy-egy kisebb hasfájás, de közel se olyan rossz, mint előtte.
2/4 anonim válasza:
én is csak ezt tudom írni, mármint amit az első, de én fél kanál espumisant, fél kanál gripe watert adtam egyszerre:D de így nem volt neki hasfájása már, leginkább csak pukik:)
3/4 anonim válasza:
Az enyém igen hasfájos mert "tápos" baba. Én mind a ketőtt használtam, nekem az Infacol vált be. Én a nyelvére raktam meg a tápjába is mert hamar hat.
4/4 anonim válasza:
mi próbáltuk az espumisant először,az nem vált be de az infakol tuti!attól nem fáj a pocakja és tud pukizni is.nekünk az elején a böfivel is baj volt mert nem tudott böfizni és ezen is segített az infakol.azóta nincs baj.néha picit erölködik,de az semmi ahhoz képest ami volt.az infakolt választod azt folyamatosan adni kell mert az csak úgy hat.én csak javasolni tudom hasfájós babák anyukájának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!