Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idö mulva hat az...

Mennyi idö mulva hat az Espumisan csepp (hasfájásra) a babáknál?

Figyelt kérdés
2008. szept. 9. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Elvileg fokozatosan hat , de már az első adagnak segítenie kell kb 20-30 perc múlva. Ha többszöri használat után sem javul a helyzet valószínű annál a babánál nem hatásos, ilyenkor váltani kell.

Alkalmas szer a GRIPPE WATER, illetve különféle teák. Sajnos minden babánál aki hasfájós hosszas kisérletbe kerülhet, mire megtaláljuk a legalkalmasabbat.

2008. szept. 9. 12:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nállunk 30 perc vagy egy óra mikor de az infacol sokkal hatékonyabb legalábbis nállunk.
2008. szept. 9. 12:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi is végigzongoráztunk mindent, végül csak a gyerekorvos által felírt Papaverines görcsoldó segített :) Illetve az idő, 3 hó és egyik napról másikra elfújták volna!
2008. szept. 9. 12:17
 4/6 anonim ***** válasza:
nálunk a babám iszonyúan szenvedett az espumisantól.. kipróbáltam magamon is, és hát amilyen görcseim voltak, felért egy enyhe vajúdással.. :-) én is az infacolt javaslom, vagy ami nálunk nagyon bejött, az a cukros kamillatea. orvos javaslatára persze.. eleinte én is óckodtam a cukor miatt, de nagyon sokat segitett..
2008. szept. 9. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk szinte azonnal hatott, ahogy leért :) Napközben lefejtem az anyatejet és abba tettem bele. Az éjszakai egy-két szopizás után érdekesmód nem fájt a pocija, akkor nem kellett.Aztán ahogy elapadt a tejem, megszűnt a hasfájóssága is, pedig nagyon figyeltem arra, hogy mit eszem szoptatás alatt. Mellette teázott(-zik), nálunk a Mecsek Baby tea vált be, mert nem csak édeskömény van benne, hanem kamilla is, ami ugye nyugtató hatású.
2008. szept. 9. 20:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Valoszinü váltás lesz mert az Espumisan nem segit szegénykémen:(
2008. szept. 10. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!