Anyukak! Ahol 2ev van a babak kozt mi a tapasztalat? Milyen hamar "nőnek" össze a kicsik?
Nalunk 6 ev kulonbseg van, a nagyobb nem fogadta el a kistesot. Pont ovis ballagaskor szuletett a kicsi.
Azota csaladsegitot, agyturkaszt vegig jartuk de nem foglalkozik a kistesoval.
Oda jutunk a nagymamahoz akar koltozni.
Hiaba vagyunk sokat egyutt, foglalkozunk vele, hidegen hagyja a dolog.
Minket kikeszitett idegelig, a kapcsolatunk a parom es koztem megromlott. En akartam masodik gyereket, O nem. En vagyok a hibas erte.. Mar nem tudom mit csinaljak.
27honap van a ket nagyfiam kozt.
Most 9es7 evesek.a kicsi olyan 1,5 eves koratol kezdve jol eljatszanak.akkor meg csak autokat gurogattak,labdat ilyeneket.aztan a nagy elkezdte tanitani erre arra.most mar reggel mikor megyunk suliba szinte be nem a szajuk.ugy elbeszelgetnek mint a felnottek.
Neha be kell lesnem a szobajukba mert gyanus a csend :) de persze verekedni es nagyon veszekedni is tudnak ;)
Vegyes párosnál (fiú lány) jó az első 2-3 év ( kb addig mìg a kicsi rá nem jön hogy nem kell mindennek úgy lenni ahogy a nagy akarja). Utána jön 15 èvnyi egymás gyapálása és piszkálása. Majd 18 -20 éves korukra elássák a csatabárdot.
2 évvel fiatalabb az öcsém. Nálunk ìgy volt. Többt hirigeltük egymást mint amennyit csendben eljátszottunk.
Nálunk 29 hónap a korkülönbség. Az első pár hónap nagyon nehéz volt, a nagyot megviselte a pici érkezése, pedig a pici nagyon nyugis, eszik-alszik baba volt, továbbra is a naggyal szoktunk külön játszani stb.
Aztán kb. fél év után jobb lett, a nagy elfogadta az új helyzetet. Kb a kicsi 1 éves kora óta tudnak együtt játszani, most már 2 éves a kicsi és 4 a nagy, sokszor együtt játszanak, nevetgélnek, persze mindig van vita is de úgy érzem egyre jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!