7-8 honapos babaval 2 órás repülöút? Tapasztalat? Nem fog fájni a füle?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 19:25
1/9 anonim válasza:
Fiam picit sirdogált leszállásnál,gondolom bedugult a füle. De egyébként minden rendben volt.
2/9 anonim válasza:
le és felszálláskor szoptasd, vagy ha már nem szopik, akkor üvegböl itasd - akkor nem fajdul meg a füle.
3/9 anonim válasza:
Azért azt megnézném fel-,és leszálláskor hogyan szoptat az emberek között?Mivel olyankor még a WC-t sem lehet használni.
4/9 anonim válasza:
Előről senki sem néz. Ha ablaknál ül és betakarja magát akkor se háturól,se oldalról nem fogják látni.
5/9 anonim válasza:
Egyetlen értelmes nö sem a WC-n szoptat. Hanem lehet olyan kendöt használni, amivel letakarja magát meg a gyereket és ha kicsit elfordul, akkor semmi nem látszik.
6/9 A kérdező kommentje:
Biztos nem a wc-en szoptatnek! Undorito valahogy csak el lehet takarni!!!
2016. ápr. 5. 20:23
7/9 anonim válasza:
Az hát. Senki sem szoptat wc-n.
6 hós fiammal mentünk,én felszálláskor szoptattam,SENKI sem látott semmit. Végigaludta az utat. Szoptattam volna leszálláskor is ha kell,de aludt.
A füle nem fájdul meg,de bedugulhat. Ha nem éhes,vagy bármilyen okból kifolyólag nem szoptatsz,akkor pl a cumi is jó. A lényeg,hogy járjon a kis szája,akkor nem dugul be a füle!
De van ellenpéldám is. A lányom:) vele 7 hósan repültünk előszőr,végigordította az egész utat. Utána 2 évig nem ültünk repülőre:) semmi sem volt neki jó.
8/9 anonim válasza:
a fiam 5 honapos volt. tápszert kapott, igy le és felszálláskor is azt adtunk neki. nem volt gond.
9/9 anonim válasza:
4 honapossal repultem, le es felszallaskor is szoptattam, nem volt gond.
Most 10 hos megint megyunk, mar nincs ugy el olben igy nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!