Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól érti a baba, hogy...

Mikortól érti a baba, hogy nem szabad?

Figyelt kérdés

10 hónapos lesz a fiam-érezheti a hanglejtésből,hogy nem engedek valamit-mert abbahagyja,persze utána újra próbálkozik,mert gyerek...szoktuk mondani,h dá-dá

nem korai ez még? értheti?

2008. szept. 24. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
7,5 hós a kislányom és most kezdi élvezni a kompozást a lakásban. Igenis rá szoktam szólni, ha rossz helyre téved a kezecskéje, mert ugye a sütő kapcsolóját, meg hasonló érdekes dolgokat nem tudom elbarikádozni... Megérti :) Abbahagyja és keres mást :) Azért néha vissza-vissza téved a tiltott dolgokhoz, de amit nem szabad-azt nem szabad, tudja Ő is, csak próbálkozik :)))
2008. szept. 24. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag már érti, csak hamar elfelejti, hogy bizonyos dolgokat nem szabad, azért próbálkozik megint. Meg hát próbálgatják a határokat.
2008. szept. 24. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Értik ők nagyon korán, hogy miről van szó.

Az én nagyobbik fiam 2 éves. Ő is érti....csak őt már nem érdekli... :)))

Mire megértik, jön a dackorszak, és a szelektív hallás.

Üdv: Judy

2008. szept. 25. 06:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az én 8 hónaposom is tudja, hogy mit jelent az, hogy nem. Például a TV távirányítóját folyamatosan megeszi. Rászólok, hogy nem, akkor abbahagyja, elfordul és úgy veszi a szájába..., a kis buta, azt hiszi, ha ő nem lát, akkor én sem látom mit csinál...:-)Szóval tudják ők, hogy mit jelent, meg hogy azt nem lenne szabad, de még kicsik ahhoz, hogy teljesítsék is a kívánságunk és abba hagyják azt, amit tiltunk. Egyenlőre marad az, hogy eldugom a távirányítót ill. tisztán tartom, ha mégis ráakad...:-)
2008. szept. 25. 08:24
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi-olyan édesek...
2008. szept. 25. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!