Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor érti a baba, hogy, ,...

Mikor érti a baba, hogy, , nem szabad, ,? milyen idős korban?

Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
kb. másfél éves korától kezdi érteni, de gyakran még 3-4 évesen sem akaródzik neki "elfogadni" . :) (dackorszak , életkori önállóság igény stb. miatt )
2011. szept. 14. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
A lányom 11 hónapos és már szerintem tudja...mert, ha azt mondom nem szabad, akkor jön a hiszti :-)) úgyhogy a csibész, bizti tudja :-)
2011. szept. 14. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom most 8 és fél hónapos és 2-3 hete mondom neki, hogy nem szabad, ha valami olyat szeretne megfogni, amit nem kellene neki, és ő rázza a fejét, hogy nem! És a kezét is visszahúzza, nem nyúl a kiszemelt tárgy felé. Majd 5-6 próbálkozás után végleg elmászik onnan. Úgyhogy ő már 8 hónaposan érti a nem-et.
2011. szept. 14. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Hamar megértik, csak éppen nem tartják be...csak azért is bepróbálkoznak jó pár évig. Próbálgatják még egy jó ideig a határaikat.
2011. szept. 14. 16:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Soha:DDD.De komolyan 7 hónapossan se akarják megérteni...
2011. szept. 14. 16:47
 6/8 anonim ***** válasza:
A kisfiam 8 hónapos múlt, pár napja vettem észre, hogy reagál arra, ha "nem"-et mondok határozottan, és közben rázom a fejem is hozzá. Abbahagyja, amit nem szabad, majd rövid idő után újra próbálkozik.:)
2011. szept. 14. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
AZ én lányom kb. 1 éves koráig értette. Most ha azt mondom nem szabad, semmi reakciója nincs, csinálja tovább, mintha süket lenne, ha elindulok felé, akkor már szalad is el.
2011. szept. 14. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagykönyv szerint 6-7 hónaposan értik. Fiam 6 hónapos, és néha ráharap a 2 db fogával a cicimre szopi közben. Eleinte elvettem tőle a mellemet egy "nem szabad" kíséretében. Most már elég rászólnom, és abbahagyja a rágicsálást! Okosak ők!
2011. szept. 14. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!