én csinálok valamit rosszul, vagy nem egyformák ebben sem a babák?
Azt szokták mondani, hogy a babakocsiban olyan szépen alszanak a babák...Hát a mi 2 és fél hónapos kislányunknak esze ágában sincs aludni a kocsiban. A fekvő részben egyenesen hisztizik, a hordozót szoktam rápattintani, úgy megyünk sétálni. Kb 20 percig, fél óráig szinte ordít, utána egyszer csak bealszik. A kiságyában csak hason alszik. Talán az lehet a baj, hogy a hordozóban a hátán van? Az autóban, ha nem is rögtön, de kb 5 perc után el szokott abban is aludni.
Már arra is gondoltam, hogy a ledönthető részben hason sétálunk (van bele egy viszonylag kemény szivacsunk). Hülyeség?
Csajok, senkit nem akarok megijeszteni mégjobban, de a fiam 7 hós múlt. Már felül, feláll. Az autós hordozóban volt kb. 2 hónap amikor nem ordított (és az első 6 hét, amíg csak feküdt és semmi nem érdekelte). Mostmár megint legtöbbször ordít a hordozóban - kivéve, ha már akkor hulla fáradt, amikor belerakom mert akkor elalszik.
A babakocsiban ugyan ritkán sírt, de hason csak 2-szer aludt el, utána már hason is sírt a babakocsiban. Aztán valahogy megszokta a háton létet vagy tetszett neki a játékív és lekötötte. A játékív segített egyébként abban a két hónapban is, amíg a kocsiban nem üvöltött!
Ő egyébként babakocsiban, ha el is alszik, és tolom, akkor max fél órát tud aludni. Az autóban úgyszintén max 1 óra.
Szóval, áttettük a sportülésbe fél évesen, azt hittük jön a kánaán. Hát nem, eleinte sírt, volt olyan, hogy sétáltunk, hulla fáradt volt és ahelyett, hogy elaludt volna, ordított, amíg haza nem értünk :(. Azért többnyire mostmár csak akkor sír, ha épp beteszem, de aztán a kedvenc csörgőjével elvan a kocsiban. De nagyon ritkán alszik el benne.
Szóval nem törvényszerű, hogy jobb lesz a sportkocsi :( és a hasonbabakocsizás sem mindenkinél válik be :(.
Nem írtam, de gondolom egyértelmű, az én fiam is hasonalvó.
Szia.Üdv a klubban:-)
Az én fiam is pont ilyen (volt)Hú, milyen csaták voltak egy-egy sétánál........Vagy két hónapig nem is mentünk vele utcára, csak az udvaron levegőzött(szeptemberi baba).De volt hogy több mint egy órát tologattam mire elaludt, de akkor volt hogy aludt két-három órát is.De volt hogy csak felet.Aztán szépen lassan kimerészkedtünk, de volt egy két séta ami visításba torkollot.De azért sokszor aludt is, mert mindig alvás időben vittem.
Most már 8 hós lesz, és ül benne, fekve meg sem marad, és így tetszik neki, nézelődik, elvan, és ezt nagyon szeretem én is:-)))
Én is azt hittem hogy csak az én babám ilyen, de látod vannak itt többen.....
Kitartást kívánok.Hátha egyszer megszokja.
Cumi, nem nyugtatja meg esetleg??
már más is írta, de én ebben az esetben a mei-tai-t használnám, még elölre kötve. aztán később majd hordozhatod vele a hátadon.
én még olyan gyereket nem láttam aki ne szerett volna anyához bújva, a szívveréssét hallva, ringatózva elaludni.
Ráadásul a mei-tait 1000szer egyszerűbb használni mint egy kendőt és százszor egészségesebb a csípőjének mint egy kenguru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!