7 es fel honapos a babam, es csak 5560-g. Etvagya pedig van, ciccizik meg, es gyümölcsöt meg zöldseget is adok neki. Kezdek aggodni, Miert nem hizik többet? Orvosnal mar voltam vele, azt mondja rendbe van minden vele!
nincs semmi baja a babádnak! Átlag súlyokat írnak...és az is átlag h megduplázzák a súlyukat a babák fél éves korukra. Az én kisfiam is elmúlt 7 hónapos, és 3100g-al született.(50cm) De ő már 8100g..
Viszont ez semmit sem jelent.
Valóban vékonyka a babád, de nem hiszem h aggódnod kellene. Valószínűleg nem elég tápláló a tejcsid. Írtad h vékonyka vagy. Én is a tejpépet tudom ajánlani, mint az előttem szólók. A tejcsidet pedig csak ivásra használja szerintem.
Egy próbát megér ha tejpéppel kiegészíted az étrendjét. de csak lassan. Fokozatosan. Meglátod hízni fog a babuckád!
Én 6 hónapig csak szoptattam, de mivel engem csont soványra fogyasztott elkezdtem hozzátáplálni, és 5-6hónapig szinte semmit nem hízott. A tejem már csak innivalónak volt jó neki. Szerintem ez van veletek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!