Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 es fel honapos a babam, es...

7 es fel honapos a babam, es csak 5560-g. Etvagya pedig van, ciccizik meg, es gyümölcsöt meg zöldseget is adok neki. Kezdek aggodni, Miert nem hizik többet? Orvosnal mar voltam vele, azt mondja rendbe van minden vele!

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 13:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem keres másik dokit, a gyerekek általában az első 3 hónapban 1kg híznak havonta, már 3 hónaposan is 6kg felett kellett volna lennie. Mi is vékonyak vagyunk és kicsik, de fiam jól gyarapodott.
2010. ápr. 9. 14:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Centire teljesen jól nő. A súlya tényleg kevesebb mint amit a nagykönyvben megírnak, de lehet, hogy ezzel semmi gond nincs. Azért egy vérkép tényleg nem ártana. A vashiány szokott kisebb súlyt okozni. Szerintem csináltass egy labort, igaz kellemetlen (én 5 hónapos gyerekkel csináltam végig), de hamar túlestek rajta, a gyerek két perc múlva már nem is emlékszik rá, te meg megnyugodhatsz, hogy semmi baja nincs a gyereknek. (nálunk legalább is így történt).
2010. ápr. 9. 14:56
 13/14 anonim ***** válasza:

nincs semmi baja a babádnak! Átlag súlyokat írnak...és az is átlag h megduplázzák a súlyukat a babák fél éves korukra. Az én kisfiam is elmúlt 7 hónapos, és 3100g-al született.(50cm) De ő már 8100g..

Viszont ez semmit sem jelent.

Valóban vékonyka a babád, de nem hiszem h aggódnod kellene. Valószínűleg nem elég tápláló a tejcsid. Írtad h vékonyka vagy. Én is a tejpépet tudom ajánlani, mint az előttem szólók. A tejcsidet pedig csak ivásra használja szerintem.

Egy próbát megér ha tejpéppel kiegészíted az étrendjét. de csak lassan. Fokozatosan. Meglátod hízni fog a babuckád!

Én 6 hónapig csak szoptattam, de mivel engem csont soványra fogyasztott elkezdtem hozzátáplálni, és 5-6hónapig szinte semmit nem hízott. A tejem már csak innivalónak volt jó neki. Szerintem ez van veletek is.

2010. ápr. 9. 15:21
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm,mindenkinek egy kicsit megnyugodtam,de minnel elöbb megyek vervetelre vele!!!!!!!!
2010. ápr. 9. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!