7 es fel honapos a babam, es csak 5560-g. Etvagya pedig van, ciccizik meg, es gyümölcsöt meg zöldseget is adok neki. Kezdek aggodni, Miert nem hizik többet? Orvosnal mar voltam vele, azt mondja rendbe van minden vele!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 13:16
1/14 Vilcsianyuja válasza:
Nem írtál el valamit? Vagy koraszülött volt a babád? Mennyivel született?
2/14 anonim válasza:
Ez nagyon kevés!!! Jól írtad??? Egyáltalán nincs rendben!
3/14 anonim válasza:
Ez nagyon nincs rendben, ha nem írtad el!!! Szerintem tejpépet kellene neki adnod uzsira/vacsira, az eléggé tápláló, olyan babáknak feltétlenül ajánlott, akiknek hízniuk kell. (Ezért sem adok egyáltalán a kisfiamnak, 6 hónaposan 8700gr, és ugyan egyáltalán nem duci, de pont elég így is emelgetni..) B.
4/14 anonim válasza:
Attól függ, hogy egyrészt mekkora súllyal született, mert a babák féléves korra megduplázzák a születési súlyukat, egyéves korukra pedig megháromszorozzák, másrészt ha a család aránylag kis termetü és vékony, akkor a babánál is természetes.
Nekem kicsit kevésnek tünik, de nem vészesen, ha az orvos meg van vele elégedve, akkor nem lehet nagyobb baj. Ha mégis bizonytalan vagy, akkor keress meg egy másik orvost, de szerintem felesleges.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem irtam el,ennyi a sulya!Nem volt koraszülött se ,idöre szültem 3100-g volt!Nem tudom mi lehet a baj? Pedig nem ugy nez ki mint ha valami baja lenne,tök vidam,es jo kedvü minden nap!
2010. ápr. 9. 13:36
6/14 anonim válasza:
Én azért kérnék egy vérvételre beutalót a helyedben, mert előfordulhat, hogy vérszegény. Elvileg fél éves korára meg kellett volna dupláznia a születési súlyát. De a tejpépes dolog tényleg jó ötlet.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,megprobalom a tejpepet es ha ez se hat,akkor elmegyek masik dokihoz,mert mar tenyleg ideges vagyok,hogy miert nem hizik amikor eszik!!!!
2010. ápr. 9. 13:44
8/14 anonim válasza:
Azt megírnád még, hogy Te is és az Apa is hány centi, illetve milyen testalkatúak vagytok. Különben mennyit nőtt centiben a gyerek születése óta?
9/14 A kérdező kommentje:
A baba születesekor 49cm volt,most pedig 64cm.Az apukaja is vekony kisbaba volt,1.evesen 9kg-volt!Most 1m70,az apuka,en pedig 1m65.Ha a lanyom igy folytatja,1 evesen meg 9 kilo se lesz? Nagyon ideges vagyok!!!
2010. ápr. 9. 14:32
10/14 A kérdező kommentje:
Ja meg annyit,hogy vekony alkatuak vagyunk mind a ketten,en most kicsit elhiztam a terhesseg miatt!!!
2010. ápr. 9. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!