Hogyan készitsem fel másfél hónapos babámat baba-mama tornára?
Azt olvastam, hogy 6 hetes kortól lehet menni baba-mama tornára. De nálunk még rendszertelen a szoptatás, és sokszor nyűgös a kisbabám.
Hogyan tudnánk részt venni egy ilyen órán?
A másik dolog: ha közvetlenül előtte szoptatom, biztos sokat fog bukni. Ha nem, éhes lesz és sirni fog.
Általában tényleg azt mondják, hogy lehet menni 6 hetes kortól, de szerintem várd meg a kötelező oltásait, és csak 3 hónapos kortól menjetek.
A szoptatásnál pedig most még nem fog működni, hogy előtte/utána szoptatod, mert alkalmazkodnod kell a baba igényeihez. Még nagyon pici.
Én 10 hetes korától vittem, szinte minden anyuka szoptatott kozben is, ezzel nincs semmi gond.
Mi olyanra mentünk, hogy 1 ora mamatorna es utana 20 perc babamasszazs. Arra keszulj fel, hogy nem csak a szotatas akadalyozhat a tornazasban. Kellett par alkalom, mire a babak is belekottek.
Mi 2 fele helyre is mentunk, az egyik delelott a masik delutan 5-kor volt, a delelottit siman birta, de a delutanit abbahagytuk, egyik baba sem viselte jol.
1-es válaszoló: A kommented nem válasz a kérdésemre. Egy másik problémát vetsz fel, amire egyébként már mások is irtak ki kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!