Masfel eves melle kiskutya a lakasban?
A kutyát sétáltatni kell, pár nap alatt szobatiszta lesz. Ha van a kutyának játéka és jól van szoktatva, nem fog a gyerek dolgaival játszani, fertőzi meg csak akkor tud, ha beteg, de erre vannak az oltás kitalalva.
Amúgy nem kellett volna előre gondolkodni?
Szerintem mondjátok vissza a kutyát! Kapjon más gazdit, ahol nem az egyik családtag passzolja a másiknak. Minek nektek kutya, ha nem nálatok, hanem kertes házban lesz tartva?
A férjed minek foglalja le a kutyát, ha utána nem akarja nálatok tartani? Ha én eldöntöm, felelősségteljes emberként, hogy kutyát akarok, akkor én magamhoz viszem, nem a szüleimhez vagy más rokonhoz.
Azért kár kutyát tartani, hogy mondván, majd ha nagy lesz, el lesz a nagy kertben... Ki foglalkozik vele? A mama?
Igen, vannak, akik tartanak együtt kutyával kicsi gyereket a lakásban. Megoldják. De legtöbb ilyen helyen a kutya volt előbb. Ti nem értem, minek erőltetitek.
A pincés megoldás nevetséges. Egy sötét helyen töltse a napja nagy részét egyedül. Milyen remek élete lesz a kutyusnak, mert legalább nem fázik...
Kérlek, mondjátok inkább vissza! A kutya nem egy jópofa szórakozó eszköz, ami cuki, ezért magamhoz veszem, aztán szarok az ő igényeire. Érző élőlény, akinek ugyanúgy kell a törődés. Hadd kapjon esélyt normális gazdira lelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!