Aszt a játékot keresem, ami kiskutya formájú és eszt a dallamot jácca: tátáátátá táátá tááátá tá tátátátá. Tuggyátok melyik ez?
Sok felhúzós kutyás játék van, szerintem ebből senki nem fogja megmondani, hogy melyikről van szó.
(Csak zárójelben jegyezném meg, hogy kapcsold be a helyesírás-ellenőrzést a gépen, mert borzasztó olvasni, amit írtál. Nem kötekedni szeretnék, hidd el, csak ha már van ilyen program, akkor legalább használd).
véletlenül nem ez a dallama? tárállláálááá láálá lá lá lá tá tááá tá? mert csak ezt ismerem!
:D:D:D
csak kölykök szórakoznak, az ma már nem az első ilyen idióta kérdés, ami ilyen gyászos helyesírás társul...persze feltételezem ez is okkal...
Jó szórakozást gyerekek...
irj rendesen-különben dühbe jövünk...
inkább ezt vedd bam bam bam bam bam bam-lálálálálálá-lálálálálálá-lálálálálááááálálálálálálálá....
Figyelj már, szerintem így kellene írni: formályú, mejik, esetleg meik. Mit szólsz hozzá?
Olyan jót röhögtem!!! Eddig sz@r napom volt, de köszi! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!