Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Masfel eves melle kiskutya a...

Masfel eves melle kiskutya a lakasban?

Figyelt kérdés
Masfel eves a kislányom. Férjem "lefoglalt" egy spániel kiskutyát akiert a héten mehetünk. Eredetileg anyósomék kertes hazahoz vinnenk. Itt jott a kerdes. Ebben a hidegben egy par hetes kutyus hol lesz tartva? A valasz a pince volt mert ott a kazán, nagy nem lesz olyan hideg sem. A mama is jon telre, biztos foglalkozna vele. Viszont amig nincs ott a mama,anyósomék dolgoznak ni cs ki rakja a kazánteleg sincs, a kutyus egyedul lenne. Nem tetszik ez az ötlet. A ferjem nem akarja hozzánk hozni a lakasba. Nekem megfordult a fejemben. Viszont kicsi a kutya is a gyerek is, egyik sem szobatiszta...ez fölegg a kutya miatt lenne gond.ennek egymas játékait. Felek a ferrozesektol. Mi a véleményetek? Van valakinek poci kutyája pici gyerek mellett??

2015. nov. 24. 15:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is mondjátok vissza. Nagyon felelőtlen ez a hozzáállás, hogy szerzek egy kutyát de nem is tudom hova tenni. Nektek nem való kutya! Milyen példát mutatsz így a gyereknek felelős állattartásból?

A minimum hogy kitalálom hol és hogyan tartom a kutyát mielőtt beszerzem.

A tenyésztő is elég érdekes, hogy nem néz utána, csak nem szaporító inkább?

Már látom előre:

Bezárjátok a pincébe, senki nem foglalkozik vele, nem lesz megnevelve. Félelmében és ingerszegény környezete miatt idegbeteg lesz a kutya, amikor nyáron játszópajtásnak kéne, rátámad a gyerekre, mert nincs szocializálva, nincs hozzátok szokva, nem tudja hogy kell viselkedni. Akkor persze kiakadtok hogy milyen vad és dobjátok a sintértelepre...

2015. nov. 24. 20:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A kutya kölyök korában a legfontosabb, hogy családban legyen. Igy tanulja meg hogy hol a helye a falkában, a családtagokkal szembe mit szabad neki es mit nem (ez leginkább a baba miatt fontos). Felnő a pincében mint a gaz, totálisan szocializalatlan lesz, aztán vágod ki egy év múlva mert megy neki mindenkinek.

A nyáron meg jó lesz neki a kertben... A kutya családtag, nem kertidisz. Unalmában az egész kertet szét fogja szedni. Aztán gondolom mehet a menhelyre.

Az már ezekután apróság, hogy a spániel társasági kutya. Nem az udvarra való állandó jelleggel.

2015. nov. 24. 21:00
 13/15 A kérdező kommentje:
koszi a hozzaszolasokat. igazabol ez ugy lett volna hogy mivel anyosek kutyaja elpusztult tavaj, beleegyeztek hogy vigyunk egy kutyat. a gazdaja ingyen adja oket mert a szo.szedjaban is van rgy spaniel es mindig kolykeik lesznek. gondoltuk egyet vinnenk. nem hoztuk meg el de elgondolkodtam ezen az egeszen.
2015. nov. 25. 22:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Az az illető, akitől hoztátok volna, egy idióta szaporító. Az ilyenek miatt vannak tele a menhelyek. Ne támogassátok azzal, hogy elviszitek a kiskutyát.

Anyós meg inkább vigyen valami kint tartós kutyát, ne spánielt, de majd jövőre. Vagy nézzetek szét a közeletekben lévő állatmentőknél, sok a fiatal, de már nem olyan pici kutyus, főleg az olyan barmok miatt, aki hagyják, hogy évi kétszer lefialjon a kutyájuk.

2015. nov. 26. 08:00
 15/15 A kérdező kommentje:
hajlunk afele hogy most nem lesz kutya. mar csak azon gondolkodtam hogy is vinnem le ha kell neki pisilni kakilni. gyerekkel egyutt kene levinnem .mirr a gyerek feloltozne a lutya ki se birna talan addig. ha meg akkor jon ra mikor a gyerek alszik ,le se tudnam vinni mert a gyereket nem hagyom egyedul. neztem a neten kutya alomrol forumot de sokan mondjak hogyeg veletlenul se. .. csak azt remelem hogy tudnak nekik gazdit talalni. 😞nekunk talan jovore esz mikor a lanyom is jobban megert dolgokat.
2015. nov. 26. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!