Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit (naponta hány órát)...

Mennyit (naponta hány órát) foglalkozik a párotok a babával? Olyanok válaszát várom, akiknek a párja megteheti, hogy foglalkozzon a gyerekkel, vagyis nem reggeltől-estig dolgozik.

Figyelt kérdés
Nálunk ez örök vitatéma, pedig a férjem megtehetné, hogy foglalkozzon többet a picivel.
2016. máj. 12. 20:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
AZ én helyzetem hasonló a tiedhez, én is dolgozom itthonról a baba mellett. De nálunk működik, hogy ha dolgoznom kell, akkor délután apa 2-3 órára teljesen átveszi a lányunkat (ezt úgy kell érteni, hogy tényleg nem kellek semmilyen szinten, mintha otthon se lennék), hogy dolgozhassak nyugodtan. Ez ugye a "kötelező" rész, de ezen kívül is ő bármit bevállal, megcsinál. Szopik a kislányunk, mondjuk már nagyrészt eszik, 10 hós múlt, a szoptatás nyilván az enyém, de a rendes etetéseket sokszor csinálja. Éjjel a szopi miatt kelek én, de most készülünk leszoktatni, ami azzal jár, hogy jövő héten apa éjszakázik vele, nem én. Szó nélkül benne van. Pelenkáz, fürdet, öltöztet, játszik, sétál, bármit rá lehet bízni, és sokszor kérni se kell. Ja, az éjszakázásért cserébe reggel negyed 7kor, mikor kel a kisasszony, ő kel fel vele, én aludhatok még 1-2 órát. Igazából amikor itthon van, és ébren van a gyerek, folyamatosan foglalkozik vele ő is, én is.
2016. máj. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!