Hogyan tudtatok 1 éven aluli babátok mellett tanulni? Mit és mennyit naponta?
Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 21:24
1/5 anonim válasza:
szombati okj-ztam..már a tanfolyam indulásától elkezdtem tanulni, nem hagytam a vizsga előtti hetekre..minden nap 2 órát tanultam kb a séta közben, ezt úgy kell érteni, hogy a telefonomra mentettem az anyagot, és miközben sétáltunk, úgy tanulgattam...vizsgaidőszak előtt 2 héttel neki álltam az esti tanulásnak is (fektetés után 1-2 órát) majd a vizsga előtti 2-3 napban iderendeltem édesanyámat és akkor ő vigyázott a gyerekre és még azt a 2-3 napot végigtanultam.
2/5 anonim válasza:
Dolgoztam napközben, így ebéd időben jött az angol tanárom házhoz 2 naponta. + nyelvvizsgára készültem munkavállalási vízumhoz. A fiam legtöbbször átaludta az egészet, vagy nézelődött/játszott addig az ágyában. A házikat este csináltam meg, amikor lefeküdt 7 óra körül.
Közben terhes lettem, úgyhogy kb. 6 hónapos korától a picinek tudom folytatni.
3/5 anonim válasza:
Nemzetközi gazdálkodást, levelezőn. Kb. fél éves korában kezdtem, akkor már stabilan kettőt aludt napközben, 2-3 órát, a közben tanulgattam.
4/5 anonim válasza:
Este, amikor már elaludt. De amúgy is este fog az agyam, ez gyerek előtt is így volt.
A záróvizsga előtti utolsó két hétben pedig az apja, nagyszülők felváltva vigyáztak rá, én meg kampányszerűen tanultam. De sikerült, négyes lett.
5/5 anonim válasza:
Nappali tagozaton voltam, amikor szültem. Utána nem jártam be órákra. Anyám vigyázott a lányomra, amíg tanultam. Nem volt egyszerű baba, csak kézben volt csöndben és alig aludt nappal. Este mire elaludt már az én agyam is elfáradt a tanuláshoz. Most egy évig passzív vagyok próbálok előre tanulni egy kicsit. Mostmár még nehezebb, mert még kevesebbet alszik, jön-megy, tehát aktívan figyelni kell rá. Ráül a könyvemre, ellapozza. Sőt, pár napja rajzol is bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!