Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki csinálja a babájával az...

Aki csinálja a babájával az anya taníts engem programot, a baba 8 hónapos korára milyen eredményeket ért el vele?

Figyelt kérdés
Akárhányszor próbálom a kisfiammal, a pápán és a puszin kívül semmit nem akar csinálni velem. Nektek milyen "tanítás" vált be ekkoriban? A játékain nem nyomogatja a gombokat, max. pakolni akar, vagy dobálni dolgokat. Ne várjak többet?
2010. ápr. 9. 10:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
előzőre: én sem értem miért pontoztak le, én felpontoztalak :) attól függetlenül, hogy az én fiam az aki, nem nagyon mutat érdeklődést a program iránt, nem pápázik, stb... hát ez van. ő úgy gondolom később érik meg erre, de ez nem azért van, mert én nem foglalkozom vele és csak itt fecserészek..:)
2010. ápr. 11. 09:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

hát igen, nem azért van. 3. válaszoló vagyok.

valamelyik baba később érik meg arra, hogy ilyesmikkel "foglalkozzon", általában az örökmozgó babák ilyenek. ők más dolgokaban is később érnek, pl. önálló evés, szobatisztaság...viszont mozgásos téren nagyon ügyesek. az én kislányom pl. 11 hósan már járt, de önálló evés iránt csak a napokban kezdett érdeklődni, 2 hét múlva 16 hós.

nem érdemes összehasonlítgatni. az nagyon jó, ha már 10 hósan pápázik satöbbi, de ez egyáltalán nem jósolja be, hogy melyik baba milyen ügyes, okos satöbbi kisgyerek lesz. mint ahogy, ha későbbre tekintünk, az általános iskolai, de még a gimnáziumi tanulmányi eredmény se mutat semmit abból, hogy ki milyen ügyes lesz a nagybetűs életben. nekem volt olyan gimis osztálytársam, aki bukott hozzánk, 2 évvel túlkoros volt, alig tudott leérettségizni, de ma már az elte töri tanszékén tanársegéd. :))

2010. ápr. 11. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!