24-25 évesen korai babát vállalni? N23
Én 23 évesen szültem a lányom. Most 9 hónapos lesz.
Elötte dolgoztam, plusz csináltam egyetemet. Most még van egy kicsi hátra az egyetemből.
Amúgy tervezett baba volt és már 2 éves házasok voltunk mikor született.
Nem tudom mennyi az a kevés, illetve mennyi ideje dolgozol, de igazából ha már jogosult lennél a GYED-re (mire megszületik a baba), akkor hajrá. :)
Ha úgy érzed biztos lábakon álltok mind érzelmileg, mind anyagilag, akkor szerintem egyáltalán nem korai. :)
Ha már végeztem volna a mesterrel és meglenne az 1 éves munkaviszonyom (most kezdem egyetem mellett a teljes állást, amit már be tudok számíttatni), akkor én is vállalnék már. Nekem sajnos csak 1,5-2 év múlva, 26 körül lesz esedékes.
Én 25 vagyok,másodikat várom új kapcsolatból. Most vagyok 18 hetes terhes,előző héten kezdtem újra dolgozni,mert előző helyről kirúgtak,mikor a lányom kürházba került. Táppénzen voltam ezután elég sokáig,hogy ne csupasz fenékkel legyek,de 2 hetem hiánzott a csed,gyed-hez,így mentem új helyre még most,amig bírom. Igaz protekcióval lett és elég sok utazás,de kell a pénz,a csed,mégha kevés is lesz.Albérletben lakunk,párom nem keres rosszul.
Nem korai életkorilag,a lényeg dolgozz,cseded és gyeded legyen,ha saját a ház,az jó,bár az is eszi a pénzt.
Párod elég idős már,érthető hogy nem akar annyit várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!